Domovská stránka > J > Jak Sledovat Provoz Na Síti?

Jak sledovat provoz na síti?

PRTG Network Monitor

Dokáže sledovat download i upload, zachytávání paketů, provoz po vnitřní síti, podporuje také hloubkové analýzy a vytváří zprávy o pozorované činnosti. Tato verze, která je zdarma, obsahuje možnost monitorování 10 typů činnosti.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik stojí provoz e-shopu?

Základní e-shop: funkce pro malé a jednoduché internetové obchody, Standardní e-shop: řešení pro pohodlnou správu e-shopu a Profesionální e-shop: konfigurace pro profesionální a náročné obchody.

Jak zprovoznit internet?

Zapojte router do zásuvky a připojte kabely

Jediné dva kabely, které budete muset natrvalo zapojit, jsou napájecí (zapojte podle návodu) a kabel ze zásuvky od vašeho internetového poskytovatele. Ten zapojte do zdířky označené jako WAN, někdy také Internet.
Pokud jde o toto, jak zjistit svoji ip adresu?
Najděte svou IP adresu v Windows
  1. Vyberte Start> Nastavení > Network & internet > Wi-Fi a pak vyberte Wi-Fi síť, ke které jste připojení.
  2. V části Vlastnosti vyhledejte svoji IP adresu, která je uvedená vedle položky Adresa IPv4.

Navíc, jak zjistit ip adresu switche?

Ještě doplním - pokud byl switch na síti např. 192.168.2.0/24, pak je pravděpodobné, že některá z těchto IP adres bude adresa switche. Pak stačí netscanem proskenovat rozsah 192.168.2.1 - 192.168.2.254. Jestli tam je, tak se ozve.
Jak zjistit WAN IP adresu?
Klávesovou zkratkou Win + R vyvoláte aplikaci Spustit, potom do okna Otevřít vypíšete příkaz cmd. Následně do příkazového řádku zadáte pro zobrazení konfigurace příkaz ipconfig/all a uvidíte údaje, mezi nimiž vás bude zajímat řádek Default Gateway (výchozí brána). Tady je totiž vypsána IP adresa vašeho routeru.

Související článek

Jak zjistit zařízení připojená k síti?

Pokud chcete zjistit únosce ve své síti, musíte se připojit ke konkrétní wi-fi, kterou chcete sledovat. K jejímu použití je třeba nainstalovat bezplatnou aplikaci Fing. Po stažení a spuštění aplikace se zobrazí název sítě, ke které jste připojeni.

Následně, jak zmenit jméno zarizeni?

Ve starších verzích Windows bylo nutné spustit aplikaci Ovládací panely systému Windows a zde provést příslušnou změnu v nabídce Vlastnosti systému. Nyní už to ale dělat nemusíte, protože úplně stačí zadat nový název do okna Přejmenování počítače a následně klepnout na tlačítko OK.
Jak zmenit nazev zarizeni?
Přejmenování počítače s Windows 10
  1. Vyberte Start > Nastavení > Systém > O systému.
  2. Vyberte Přejmenovat tento počítač.
  3. Zadejte nový název a vyberte Další. Můžete být vyzváni, abyste se přihlásili.
  4. Vyberte Restartovat nyní nebo Restartovat později.

Jak najít pocitac?

Vyhledání zařízení s Windows

Přejděte na https://account.microsoft.com/devices a přihlaste se. Vyberte kartu Najít moje zařízení. Zvolte zařízení, které chcete najít, a pak vyberte Najít, aby se zobrazila mapa s polohou vašeho zařízení.
Navíc, jak zjistit co mi zpomaluje počítač?
Jednoduše tedy pravým tlačítkem klikněte na spodní lištu na monitoru a otevřete „Správce úloh" a v něm záložku „seznam procesů", nebo „procesy". Sloupce v něm zobrazují, jak aplikace vytěžuje procesor, kolik zabírá operační paměti (RAM), jak vytěžuje disk (čtení/zápis) a jak moc aplikace používá síťové prostředky.

A další otázka, proč je pomalý internet?

Fakt, že WiFi síť dnes doma provozuje každý, snadno způsobí, že se několik sítí sejde ve stejném kanále. To v praxi znamená, že sítě vysílají na podobných frekvencích a navzájem se ruší. Výsledkem je pomalý přenos v síti a tím samozřejmě i pomalý internet.

By Lisetta

Similar articles

Jak zjistit jestli funguje Wi-Fi? :: Jak se stahuje Google?
Užitečné odkazy