Domovská stránka > C > Co Je Lhr U Grafické Karty?

Co je Lhr u grafické karty?

Nvidia se rozhodla na trh uvést novou řadu desktopových grafických karet série GeForce RTX 3000, které mají přízvisko LHR – Lite Hash Rate. Výkon těchto karet při těžení například Ethereum je o polovinu nižší než u běžných modelů, nicméně není jasné, jak je omezení provedeno.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zachránit data z poškozené SD karty?

Pokud jsou data smazána, ale také poškozena, doporučujeme nainstalovat program Recuva, který se pokusí smazané soubory obnovit.

Pokud jde o toto, jak poznám že mi odešla grafická karta?

Toto se projevuje barevnými artefakty, pruhy nebo kostičkami ve 2D i 3D obrazu a nestabilitou počítače (tuhnutí, nahodilé restarty či vypínáním PC). V případě, že se tyto barevné chyby objevují na obrazovce, bude se s největší pravděpodobností skutečně jednat o neopravitelnou závadu na grafické kartě - vadnými paměťmi.
Jak zjistit která grafická karta je aktivní?
Možná by stačil klik pravým tlačítkem myši na obrazovku, vybrat "Rozlišení obrazovky" a v možnosti "Upřesnit nastavení" najít aktivní grafický adaptér.

Jak obejit Lhr?

Dle vyjádření lze díky nové verzi těžícího programu získat až 70 % těžebního výkonu LHR, tedy nějakých 20 % navíc oproti běžnému výkonu při těžbě kryptoměn. Program zatím tuto ochranu dokáže obejít jen při těžbě etherea (ethash), což je ale nejpopulárnější kryptoměna těžená pomocí GPU.
Jak zjistit parametry grafické karty?
Start → spustit → dxdiag → zobrazení → název grafické karty

Otevřete hlavní nabídku start a do vyhledávacího pole napište správce zařízení. Poté klikněte na šipku u řádku Grafické adaptéry a název vaší grafické karty je na světě.

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

Co znamená Lite hash rate?

Už jsme tu měli zprávu o tom, jak se v nabídce výrobců karet začaly objevovat nové revize grafik GeForce RTX 3000 s přídomkem „Lite Hash Rate" (LHR), což není nic jiného než plánované karty, u kterých je omezený výkon v těžbě kryptoměn.
Jak zjistit výkon grafické karty?
Velikost paměti RAM vaší grafické karty snadno zjistíte pomocí nástrojů systému Windows. Otevřete »Ovládací panely« a klikněte na »Systém a zabezpečení | Systém«. V okně pak najdete část, která se týká hodnocení výkonu počítače, tzv. »Index uživatelských zkušeností se systémem Windows«.

Jak odpojit grafickou kartu?

Karta je do počítačové skříně přišroubována, takže stačí pouze tento jeden šroubek povolit. A následně odklopit páčku, která grafickou kartu drží v základní desce.
Jak otestovat výkon grafické karty?
Mezi jedny z nástrojů nejpoužívanějších nástrojů pro testování výkonu grafické karty patří jednoznačně Time Spy (ten testuje výkon v oblasti grafiky u rozhraní DirectX 12) a Port Royal (testování výkonu v oblasti ray tracingu).

Jak zjistit verzi ovladače grafické karty?

Jak zjistit aktuální verzi ovladače?
  1. Otevřete požadovanou součást Ovládacích panelů následováním příkazu Start | Ovládací panely | Hardware a zvuk.
  2. Klepnutím levým tlačítkem myši vyberte odkaz Zobrazit hardware a zařízení, čímž se otevře požadovaný Správce zařízení.

By Abeu Villani

Similar articles

Jak zjistit technické parametry počítače? :: Jak zjistit jestli mám 5GHz Wi-Fi?
Užitečné odkazy