Domovská stránka > J > Jak Najít Distributora Plynu?

Jak najít distributora plynu?

Je součástí Vaší faktury za plyn. Jde o složky ceny plynu regulované Energetickým regulačním úřadem. Výslednou cenu (po splnění podmínek regulace) určuje distributor, v jehož oblasti se Vaše odběrné místo nachází. Distributora si tedy nevybíráte a tuto část Vaší faktury za plyn nejste schopni ovlivnit.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

Když to vezmeme v úvahu, kdo je distributor innogy?

Innogy – GasNet: Největší distributor je společnost GasNet, která zásobuje většinu České republiky. Podílí se na cca 86 % distribuci po ČR.
Jak přejít k dodavateli poslední instance?
Český dodavatel LAMA Energy z holdingu LAMA ENERGY GROUP proto pro nové zákazníky připravil online formulář, díky kterému je možné přechod od dodavatele poslední instance uskutečnit online, bez zbytečné administrace a bez strachu, že se nedovoláte na zákaznickou linku.

Jak zjistit EAN číslo?

Nejjednodušší cestou, jak ho zjistit, je podívat se do Smlouvy o připojení k distribuční soustavě nebo na fakturu apod., kde je uveden. V případě, že nemáte k dispozici smlouvu, fakturu ani jiný podobný dokument, lze EIC/EAN kód zjistit také osobně v zákaznickém centru, písemně či telefonicky.
Někdo se také může ptát, kde najdu na elektroměru ean?
Kód elektroměru EAN (European Article Number) slouží k identifikaci odběrného místa a nalezneme je snadno na faktuře v místě, kde je uvedena adresa odběrného místa nebo přímo na zařízení elektroměru či plynoměru.

Související článek

Jak najít iphone podle IMEI?

Nejprve je třeba použít webový prohlížeč k navigaci. Po zadání sériového čísla do textového pole spusťte vyhledávání kliknutím na ikonu lupy.

Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit číslo elektroměru z ean?

Jaká čísla elektroměru a plynoměru potřebuji znát?
  1. EAN je zkratka anglického European Article Number, což v češtině znamená mezinárodní číslo obchodní položky.
  2. Výrobní číslo elektroměru je uvedené přímo na vašem elektroměru a budete ho potřebovat při odečtu elektřiny.
A jak zjistit aktualni spotrebu elektřiny Čez?
Seznam dosud zaznamenaných stavů svého elektroměru nebo plynoměru najdete v MŮJ ČEZ. Buď v detailu odběrného místa, anebo při samotném zadávání stavu. Můžete si rychle a snadno srovnat spotřebu nebo jen zjistit, jaké přesné číslo máte opsat.

Kde najdu variabilní symbol ČEZ?

Pro rychlejší vyřízení Vašeho požadavku si prosím připravte zákaznické číslo, variabilní symbol vyúčtování nebo číslo elektroměru/plynoměru. Všechny tyto údaje najdete na vyúčtování.
Jak si vybrat dodavatele elektřiny?
Vedle ceny by měly být kritériem při výběru energetické firmy také smlouva a obchodní podmínky, kvalita zákaznického servisu, dobrá pověst a férový přístup k zákazníkům. Pro někoho může být rozhodujícím faktorem i to, zda dodavatel prodává elektřinu vyrobenou z obnovitelných zdrojů.

Jak funguje dodavatel elektřiny?

Dodavatel elektřiny je ten, kdo prodává konečnému odběrateli pouze silovou elektřinu. Distributor elektřiny je ten, kdo zajistí přepravu elektrické energie od výrobce až ke konečnému spotřebiteli. Nově vzniklí Distributoři zůstali i nadále monopolními distributory elektrické energie na svém vymezeném území.

By Driscoll Delmont

Similar articles

Jak zjistit připojená zařízení v síti? :: Jak zjistím dodavatele?
Užitečné odkazy