Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Do Routeru Tp-Link?

Jak se dostat do routeru TP-Link?

Jak se přihlásit k webovému nástroji (na stránku správy) DSL modemu / směrovače TP-Link. Krok 1 Spusťte webový prohlížeč, do adresního řádku zadejte IP adresu směrovače v síti LAN (výchozí IP adresa směrovače TP-Link je 192.168.1.1) a poté stiskněte klávesu Enter.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Jak restartovat WiFi router?

Jak restartovat Wi-Fi router? Vypojte wifi router z elektrické zásuvky na dobu cca 10 sekund a poté opět zapojte do elektřiny. Nepoužívejte tlačítko RESET, vymazalo by se veškeré nastavení!
Jak odblokovat WiFi router?
Můžeš zkustit router natvrdo resetovat a v případě, že ho pak nebudeš umět nastavit odnést ho providerovi a tvrdit já nic, to samo. Defaultní adresa od výrobce modemu je 192.168.1.1, user name a heslo je admin (jak je dnes ostatně běžné). Ovšem pokud neznáš IP adresu, kterou ti provider přidělil nenastavíš stejně nic.

Jak restartovat router na Wi-Fi?

Odpojte napáječ (trafo) modemu od elektrické sítě. Všechny kontrolky na modemu musí zhasnout. Po uplynutí jedné minuty zapojte napáječ (trafo) modemu zpět do elektrické sítě. Počkejte asi 5 minut, než modem znovu naběhne.
Můžete se také zeptat, jak na iphone zmenit heslo na wifi?
Pokud chcete heslo resetovat, kontaktujte výrobce routeru, zkuste najít pokyny na jeho webu nebo v uživatelské příručce.
...
Pokud neznáte heslo k Wi-Fi síti
  1. Podívejte se na štítek na boku nebo na spodní části routeru.
  2. Pokud vám poskytovatel předal kartu s údaji o nastavení, můžete na ní najít výchozí název sítě a heslo.

Související článek

Jak se dostat do Windows 8 když jsem zapomněl heslo?

Chcete-li se nabourat do účtu a odstranit heslo, musíte použít možnost Vymazat. Při spuštění systému Windows nemusíte zadávat heslo k účtu a můžete si nastavit nové v Ovládacích panelech nebo v novém rozhraní Windows 8UI.

Následně, jak zmenit heslo na routeru t mobile?

Nejlepším způsobem, jak změnit heslo u WiFi T-Mobile je stáhnout si T-Mobile DSL Manager zde. Tento program vám umožní automaticky vyhledat váš router a změnit na něm základní parametry. Jedná se tedy o komplexní T-mobile nastavení modemu, pomocí něhož si lze krom hesla změnit i název sítě či změnit stav DSL připojení.
Jak prepsat Wi-Fi?
Jestliže si jej chcete změnit po nějaké době je nutné vstoupit do nastavení hotspotu. U zařízení s operačním systémem Windows zvolíte Start, následně Nastavení dále zvolíte Síť a internet a pak Mobilní hotspot. Vyberte možnost upravit a zde můžete zadat nový název sítě.

Když to vezmeme v úvahu, jak změnit heslo na wi-fi vodafone?

Do adresního řádku zadejte http://vodafonemobile.wifi a stiskněte Enter. Pokud budete požádáni o zadání PIN kódu: Označte pole pod „Zadejte stávající kód PIN" a zadejte PIN kód. Klikněte na Odeslat.
Jak zmenit heslo Zyxel?
Návod
  1. Přejděte na Nastavení sítě > Bezdrátové připojení
  2. Vyberte pásmo, které chcete konfigurovat, a změňte výchozí SSID.
  3. V části zabezpečení můžete vybrat požadovanou úroveň zabezpečení
  4. Zadejte heslo podle svého výběru a klikněte na „Použít".

Jak se připojit k routeru ASUS?

Použijte ethernetový kabel a připojte LAN port routeru k LAN portu vašeho počítače.
  1. Zadejte IP adresu routeru do prohlížeče ve vašem zařízení.
  2. Na stránce pro přihlášení zadejte uživatelské jméno a heslo vašeho routeru (Výchozí uživatelské jméno a heslo: admin/admin)

By Howenstein Ellcessor

Similar articles

Jak zjistit heslo na Wi-Fi O2? :: Jak se připojit k routeru bez hesla?
Užitečné odkazy