Domovská stránka > J > Jak Skryt Wi-Fi Síť?

Jak skryt Wi-Fi síť?

V administraci svého routeru se proklikněte k sekci šifrování a změňte ho na WPA nebo ideálně na WPA2. Šifrování typu WPA2 vám zajistí, že se k vaší Wi-Fi síti nedostane nikdo bez znalosti hesla. Dejte si záležet a zvolte co nejsložitější heslo.

Přečtěte si více

Související článek

Jak skrýt soubory v Androidu?

Pokud chcete skrýt soubory v nápovědě, vytvořte pomocí X-Plore složku a zapamatujte si její název. Pokud chcete soubory skrýt, přeneste je do této složky. Složka by měla být skrytá. Hotovo!

Někdo se také může ptát, kam zadat ssid?

Vytvořte si vlastní bezdrátovou síť

Administrační rozhraní každého routeru je trochu jiné, základní parametry ale budou shodné. Zadejte SSID (libovolný název vaší Wi-Fi sítě) a způsob zabezpečení zvolte WPA-PSK nebo WPA2-PSK (bývá schován v menu pod zabezpečení nebo wireless security).
Co znamená v bezdrátových sítích parametr SSID?
SSID (Service Set Identifier) je v informatice identifikátor bezdrátové sítě Wi-Fi. Přístupový bod (AP, access point) vysílá periodicky svůj identifikátor v takzvaném majákovém rámci (beacon frame) a klienti si tak mohou snadno vybrat, ke které bezdrátové síti se připojí.

Pokud jde o toto, jak nastavit svojí wi-fi?

Změnu názvu WiFi sítě hledejte pod položkami SSID settings. V kolonce SSID potom změníte název sítě, která se vám bude zobrazovat. Zadejte nové údaje a nezapomeňte je uložit. Následně je nutné router restartovat.
...
Nejčastější adresy:
  1. 192.168.0.1.
  2. 192.168.1.1.
  3. 10.0.0.1.
Jak si zaheslovat Wi-Fi?
Vyhledejte sekci Wireless (WiFi, WLAN), Security a vyhledejte položku WPA/WPA2. Toto WPA zaškrtněte a vyplňte v políčku password vaše heslo do WiFi sítě. Heslo by mělo obsahovat minimálně 8 znaků. Pak už jen stačí uložit nastavení a restartovat router.

Související článek

Jak skrýt zprávy na WhatsApp?

Na kartě CHATY klepněte na chat, který chcete skrýt, a podržte jej. V horní části obrazovky klepněte na ikonu Archivováno.

Jak schovat Wi-Fi router?

Pro rovnoměrné zajištění stabilního signálu napříč domácností je tedy potřeba umístit toto zařízení co nejvíce v centru vašeho domu. Když jej schováte za dřevěnou skříň nebo hromadu plyšáků, tak se nic moc nestane, ale vyhněte se tlustým zdím, které průchodu signálu brání.
A jak spravovat wi-fi router?
Zabezpečit si bezdrátovou síť je první a základní krok, který by měl neodkladně učinit každý uživatel internetu provozující domácí WiFi.
  1. Změňte název sítě (SSID) nebo síť skryjte.
  2. Změňte heslo pro administraci WiFi routeru/AP.
  3. Filtrujte MAC adresy (není nezbytné).
  4. Zašifrujte síť (nezbytné a nejúčinnější).

Můžete se také zeptat, jak zapojit wi-fi?

Jak zapojit router ?
  1. router umístíme na požadované místo ( ideálně mezi místnosti kde chcete mít nejlepší pokrytí ) a zapojíme jej do zásuvky na 230 V.
  2. přívodní ETHERNET / UTP kabel zapojíme do portu WAN (internet) do routeru, ten bývá jako jediný barevně odlišený
Jak se připojit k Wi-Fi routeru?
Jak se přihlásit na wifi router? Údaje nutné pro přihlášení do administrace získáte na spodní straně WiFi routeru. Pro přístup k nastavení se nejčastěji používá adresa 192.168.1.1, kterou stačí zadat do webového prohlížeče. Někteří výrobci ale používají i slovní spojení (například router.asus.com).

Jak se připojit k modemu?

Kabel zapojte k síťové kartě vašeho PC a druhý konec připojte do žlutého konektoru na modemu označeného LAN (obvykle máte na výběr LAN1 až LAN4). Teď už máte vaše PC a modem kompletně zapojené. Modem můžete zapnout tlačítkem Power a úspěšně se připojit k internetu.

By Irfan Beraun

Similar articles

Jak nastavit nový router TP Link? :: Jak zjistit port routeru?
Užitečné odkazy