Domovská stránka > J > Jak Zarovnat Text Pod Sebe?

Jak zarovnat text pod sebe?

Tabulátory umožňují zarovnat text pod sebe podobně jako v tabulce. Standardně jsou tabulátory nastaveny 1,25 cm od sebe, což je vidět na pravítku. Volitelné nastavení provedeme výběrem druhu zarážky (vlevo od vodorovného pravítka) a kliknutím do pravítka, zarážku můžeme vodorovně posunout nebo odstranit strnutím dolů.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zacit podnikat sám na sebe?

Musíme vyplnit formulář pro registraci uniforem v obchodní kanceláři. Tímto způsobem získáme živnostenský list, registraci k dani z příjmů a zároveň oznámíme zdravotní pojišťovně a správě sociálního zabezpečení.

Jak zarovnat text dolů?

V nabídce nastavení vzhledu stránky klikneme na kartu Rozložení, kde nás zajímá svislé zarovnání. Vybereme položku Dolů a ujistíme se, že bude nastavení aplikováno pouze na tento oddíl.
Pokud jde o toto, jak zarovnať text do bloku?
Zarovnání textu do bloku
  1. Klikněte na libovolné místo odstavce, který chcete zarovnat do bloku.
  2. Na kartě Domů klikněte ve skupině Odstavec na zarovnat text do bloku .

Navíc, jak napsat podtržený text?

Nejrychlejší způsob podtržení textu je stisknout kombinaci kláves Ctrl+vy a začít psát. Pokud chcete podtržení ukončit, stiskněte znovu kombinaci kláves Ctrl+U. Text a mezery můžete také podtržení několika dalšími způsoby.
Když to vezmeme v úvahu, jak vycentrovat text?
Vyberte text, který chcete zasuovat na střed. ve skupině Vzhled stránky a potom klikněte na kartu Rozložení. V poli Svislé zarovnání klikněte na Na střed. V poli Použít na klikněte na Vybraný texta potom klikněte na OK.

Související článek

Jak porovnat text ve Wordu?

Klikněte na tlačítko Porovnat na kartě Revize. Existují dvě verze dokumentu. Dokument, který chcete použít, najdete v části Původnídokument. Další dokument, který chcete porovnat, najdete v části RevisedDocument.

Jak psát pod sebe?

Kouzlo totiž spočívá v tom, že pokud chcete v jedné buňce text odřádkovat, musíte stisknout kombinaci kláves ALT + Enter. A je to.
Jak zarovnat text v Excelu?
Zarovnání textu v buňce
  1. Vyberte buňky s textem, který chcete zarovnat.
  2. Na kartě Domů zvolte jednu z následujících možností zarovnání:
  3. Chcete-li zarovnat text svisle , vyberte zarovnat , prostředním zarovnáním.
  4. Chcete-li zarovnat text vodorovně, vyberte zarovnání textu doleva , na střed nebo Zarovnat text doprava .

Jak nastavit řádkování?

Přejděte na Domů >řádkování a mezery mezi odstavci. Vyberte Možnosti řádkovánía potom v části Mezery zvolte požadované možnosti. Pokud chcete změnit mezery před nebo za vybranými odstavci, vyberte šipku vedle před nebo za a zadejte požadovanou velikost mezery. Vyberte Nastavit jako výchozí.
Jak dát text na konec stranky?
Skok na další stránku se zachovaným zarovnáním dolů – Ctrl + Enter (vložení konce stránky za posledním znakem).

Jak posunout text ve Wordu?

Vyberte text, který chcete upravit. Přejděte na Domů a vyberte řádkování a mezery mezi odstavci > Možnosti řádkování v dolní části nabídky. Otevře se dialogové okno odstavec . Na kartě odsazení a mezery vyberte požadované možnosti a klikněte na OK.

By Erving Daoust

Similar articles

Jak přesunout text ve Wordu? :: Jak se zalamuje text v Excelu?
Užitečné odkazy