Domovská stránka > J > Jak Vypnout Mcafee V Mobilu?

Jak vypnout McAfee v mobilu?

Je-li aplikace Mobile Security uvedena v seznamu správců zařízení, před odinstalací ji odeberte.
...
Odebrání aplikace ze seznamu správců zařízení:
  1. Přejděte do části Nastavení.
  2. Klepněte na položku Poloha a zabezpečení.
  3. Klepněte na položku Správci zařízení.
  4. Zrušte zaškrtnutí položky McAfee Mobile Security.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vypnout Seklou hru?

Nazývá se Pres Ctrl+Alt+Del.

Jak vypnout McAfee LiveSafe?

V seznamu aplikací klikněte pravým tlačítkem McAfee LiveSafe a klepněte na tlačítko Odinstalovat. vybrat Pokračovat. Na další stránce vyberte a odstraňte zbývající položky registru, pokud chcete (odstranit pouze soubory související s McAfee).
Jak zablokovat McAfee?
Vyberte program s přístupem Úplný nebo Odchozí. Klepněte na tlačítko Upravit. Chcete-li vybrat nový program, klepněte na tlačítko Přidat a poté vyhledejte a vyberte program, kterému chcete přidat oprávnění. V části Přístup rozevřete klepnutím na šipku nabídku a vyberte možnost Blokovat.

Jak se zbavit Windows Defender?

Odinstalovat Windows Defender běžným způsobem nelze. Windows Defender je prostě implementován ve Windows. Můžeme jej běžným způsobem pouze vypnout/deaktivovat. Jestliže si chceme nainstalovat do počítače jiný antivirový program: Který antivirový program vybrat, tak většinou je Windows Defender deaktivován automaticky.
Jak udělat výjimku ve Windows Defender?
Přejděte na Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Zabezpečení Windows > Ochrana před viry a hrozbami. V části Nastavení ochrany před viry a hrozbami vyberte Správa nastavení a pak v části Vyloučení vyberte Přidat a odebrat vyloučení.

Související článek

Jak vymazat paměť v mobilu?

V rámci stavu paměti ji lze vymazat. Mnoho výrobců zde nabízí řešení na jedno kliknutí. Kolik aplikací je spuštěno, můžete zjistit ve Správci paměti RAM. K vymazání neaktivních procesů lze použít vestavěný čistič mezipaměti.

Jak zapnout zabezpečení Windows?

Otevřete hlavní nabídku Start a do vyhledávacího pole napište Zabezpečení Windows. Rozklikněte pole Ochrana před viry a hrozbami a v sekci Nastavení ochrany před viry a hrozbami klikněte na Spravovat nastavení. Pak už stačí pouze aktivovat možnost Ochrana v reálném čase a Windows Defender je zapnutý.
Jak zapnout Windows Defender Windows 7?
Microsoft Windows Defender pro Win 7

Spustí se Ovládácí panely – Systém a zabezpečení – Centrum akcí. Zde klikněte na Zabezpečení. Pokračujte kliknutím na tlačítko Zobrazit nainstalované antispywarové programy.

Jak vypnout bránu firewall?

Zapnutí nebo vypnutí brány Firewall v programu Microsoft Defender
  1. Vyberte Start a otevřete Nastavení .
  2. Vyberte profil sítě: Doménová síť, Privátní síť nebo Veřejná síť.
  3. V části Firewall v programu Microsoft Defender přepněte nastavení na Zapnuto.
  4. Vypnutí je možné přepnutím přepínače do polohy Vypnuto.
Jak zapnout Defender Windows 8?
V osmičkách ano, otevřít Ovládací panely, v dalším okně "Systém a zabezpečení" potom "Centrum akcí" a tam už se objeví hned na začátku Defender a možnost zapnutí/vypnutí.

Jak nainstalovat BitDefender?

Produkty BitDefender lze instalovat výhradně z online účtu BitDefender Central - a to VČETNĚ 30TI DENNÍCH TESTOVACÍCH VERZÍ. Pokud chcete antivr nainstalovat, přejděte na záložku Moje zařízení a pokračujte kliknutím na Instalovat místní ochranu.

By Zwick

Similar articles

Jak funguje WiFi v autě? :: Jak zakázat Avast?
Užitečné odkazy