Domovská stránka > J > Jak Zakázat Avast?

Jak zakázat Avast?

Krok 1: Spusťte Avast Free Antivirus ve Windows 10/8/7. Pak přejděte na jeho Ochrana rozhraní, kde můžete kliknout Štíty jádra zvolit základní obranu. Krok 2: Vyberte štít, který chcete vypnout nebo zastavit, a klikněte na přepínač.

Přečtěte si více

Související článek

Co je Avast Cleanup prémium?

Náš nástroj nové generace se jmenuje Avast Cleanup Premium. Zrychluje počítač, uvolňuje místo na disku a odstraňuje problémy.

Jak si vypnout antivir?

Vyberte Start a zadejte "Zabezpečení Windows" a vyhledejte ji. Ve výsledcích hledání vyberte aplikaci Zabezpečení Windows, přejděte na Ochrana před viry & hrozby a v části Nastavení ochrany před & viry vyberte Spravovat nastavení. Možnost Ochrana v reálném čase přepněte do polohy Vypnuto.
Jak prodloužit Avast Free Antivirus?
Produkty: Avast Free Antivirus 22.
...
Aktivace aplikace Avast Free Antivirus
  1. V oznamovací oblasti hlavního panelu Windows klikněte pravým tlačítkem na ikonu Avast a vyberte možnost Informace o registraci.
  2. Na obrazovce Moje předplatné u položky Avast Free Antivirus klikněte na možnost Přejít na vyšší verzi.

Jak vypnout ochranu Mcafee?

Na obrazovce Domovská stránka klepněte na položku Brána firewall. Klepněte na položku Nastavení. Klepněte na tlačítko Vypnout. V potvrzovacím okně určete dobu opětovného spuštění programu Personal Firewall klepnutím na šipku vedle položky Kdy chcete bránu firewall opět zapnout?.
Jak vypnout antimalware?
Pravým myšítkem klikněte do prostoru v pravém sloupci a v kontextovém menu vyberte Nový a klikněte na Hodnota DWORD. Dvojklikem nově vytvořenou hodnotu otevřete a pojmenujte ji DisableAntiSpyware. Její hodnotu pak nastavte na 1 čímž Windows Defender deaktivujete.

Související článek

Jak zakázat JavaScript?

V nabídce jsou nástroje.

Jak vypnout antivir Windows 7?

V programu Microsoft Windows Defender přejděte v menu na »Nástroje | Možnosti« a v levé části vyberte volbu »Správce«. Odškrtněte volbu »Používat tento program« a klikněte na tlačítko »Uložit«.
Jak dočasně vypnout Bitdefender?
Zdravím, netušíte, jak dočasně vypnout Bitdefender-Endpoint security protection? Klasický Bitdefender jde dočasně omezit stejně jako Eset, apod. U této verze tato možnost není.

A další otázka, jak aktivovat avast?

Otevřete Avast Security a zvolte možnosti ☰ Menu ▸ Moje předplatná. Aktivační kód zadejte nebo vložte do textového pole (včetně pomlček) a poté klikněte na tlačítko Aktivovat. Pokud máte k aktivačnímu kódu přidružen více než jeden produkt, u každého produktu, který chcete nainstalovat, klikněte na možnost Instalovat.
Jak zrušit platbu Avast?
V pravém horním rohu obrazovky klepněte na svoji profilovou fotografii a vyberte možnost Platby a předplatná. Klepněte na možnost Předplatná. Vyberte předplatné Avastu, které chcete zrušit. Klepněte na možnost Zrušit předplatné.

Jak kompletně odinstalovat Avast?

Předplatná
  1. Ve Windows klikněte pravým tlačítkem na tlačítko Start a ze zobrazené nabídky vyberte možnost Aplikace a funkce.
  2. Na levém panelu zkontrolujte, zda je vybrána možnost Aplikace a funkce, klikněte na položku Avast Premium Security a vyberte možnost Odinstalovat.

By Antebi

Similar articles

Jak vypnout McAfee v mobilu? :: Jak zabezpečit Windows 10?
Užitečné odkazy