Domovská stránka > J > Jak Zablokovat Webovou Stránku Windows 10?

Jak zablokovat webovou stránku Windows 10?

Jak zablokovat webovou stránku na počítači ve Windows

Přes volbu Soubor a Otevřít vyhledejte soubor hosts. Nezapomeňte si zapnout volbu vpravo dole Všechny soubory, jinak v této složce nic neuvidíte. Následně tento soubor otevřete. Přesně jak vidíte na obrázku, zadejte adresy webu/ů, které chcete zakázat.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak blokovat stránky pro dospělé?

U telefonu s operačním systémem Android doporučujeme vyzkoušet zdarma dostupnou aplikaci Block Site z Google Play. iPhone umožňuje odepření přístupu na určité stránky bez nutnosti dodatečné aplikace.
A jak zablokovat stránky na safari?
Otevřete aplikaci Nastavení. Přejděte dolů a klepněte na Čas u obrazovky. Zde opět přejděte dolů a vyberte Omezení obsahu a soukromí. Ujistěte, že je přepínač Omezení obsahu a soukromí v poloze zapnuto a potom klepněte na Omezení obsahu.

Jak zrušit blokování stahování Chrome?

Klikněte na ikonu se třemi tečkami v pravém horním rohu prohlížeče Chrome a klikněte na Nastavení . Krok 2. V okně Nastavení Chrome můžete kliknout Ochrana osobních údajů a zabezpečení v levém podokně.
Jak zrušit blokování stránek?
Jak odblokovat webové stránky: 10 jednoduchých metod
  1. 1 Použijte web proxy. Použití webového serveru proxy je rychlý a snadný způsob, jak odblokovat web.
  2. 3 Použijte prohlížeč Tor.
  3. 4 Použijte spíše adresu IP než adresu URL.
  4. 5 Použijte Google Cache.
  5. 6 Použijte Wayback Machine.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Následně, jak se dostat na zakázané stránky?

První možností je dostat se na zakázaný web pomocí anonymizéru, jako třeba http://www.hidemyass.com/. Není to sice nejrychlejší, protože stránky jsou předtím než jsou poslány na váš počítač proháněny přes proxy server, ale řada omezení se takto dá obejít a funguje to.
Jak otevřít weby které CZ NIC zablokoval?
Chcete-li se dostat například na ProtiProud, stačí upravit soubor „hosts" ve vašem operačním systému. Měnit jej ovšem může jen správce (tj. program, kterým jej změníte, musíte spustit „jako správce"). Ve Windows je soubor zpravidla v adresáři \WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC a jmenuje se HOSTS.

A jak zabezpečit telefon pro děti?

Redakce doporučuje
  1. Standardní zabezpečení telefonu – Má-li telefon dítěte čtečku otisků prstů, naučte ji dítě používat.
  2. Silné heslo a dvoufaktorové ověření – Stejně jako váš účet je vhodné i účet dítěte zabezpečit silným heslem a ideálně zapnout dvoufaktorové ověření.
Pokud jde o toto, jak zablokovat dětem internet?
Vytvoříte si tak zvaný blacklist. Přihlášením k administraci svého routeru v menu (najdete v návodu nebo na internetu) zadáte URL – tedy konkrétní internetové odkazy – ke kterým nechcete, aby se nikdo dostal. Počítejte s tím, že tyto stránky budou zablokovány všem uživatelům bez výjimek. Nepodíváte se na ně ani vy.

Jak omezit telefon pro děti?

Když svému dítěti vytvoříte účet Google ve službě Family Link, můžete mu omezit čas, který stráví na zařízení Android nebo na Chromebooku.
...
Na zařízení rodiče
  1. Otevřete aplikaci Family Link .
  2. Vyberte dítě.
  3. Na kartě Denní limit klepněte na Nastavit nebo Upravit omezení a postupujte podle pokynů na obrazovce.

By Cassie

Similar articles

Jak blokovat neznámé číslo? :: Jak zakázat nevhodné stránky?
Užitečné odkazy