Domovská stránka > J > Jak Zakázat Nevhodné Stránky?

Jak zakázat nevhodné stránky?

Změna nastavení pro všechny weby
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo od adresního řádku klepněte na ikonu možností Nastavení.
  3. V sekci Rozšířená nastavení klepněte na Nastavení webu.
  4. Klepněte na oprávnění, které chcete aktualizovat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zakázat JavaScript?

V nabídce jsou nástroje.

Jak blokovat webové stránky?

Budete k tomu potřebovat pouze některé z bezplatných rozšíření do Google Chrome. Doporučit můžeme například rozšíření BlockSite: Block Websites & Stay Focused, které vám umožní kdykoliv přidat jakoukoliv stránku do seznamu blokovaných. Jde tedy o rychlý způsob, jak zablokovat stránku v Chrome prohlížeči.
Můžete se také zeptat, jak blokovat webové stránky na google chrome?
A po kliknutí na doplňky v horní liště stiskněte „špendlík", abyste si vytvořili rychlý odkaz. Poté najeďte na stránku, kterou chcete zakázat a klikněte na „W", což je odkaz, který jste si vytvořili vedle tlačítka „rozšíření". Vyskočí tato hláška, zda jste si jisti, že tuto stránku chcete zakázat. Potvrďte OK.

Můžete se také zeptat, jak zakázat určitě webové stránky na android?

Jak blokovat weby v prohlížeči na Androidu?
  1. Stáhněte si z Google Play aplikaci BlockSite.
  2. Otevřete aplikaci BlockSite.
  3. Klepněte na I Accept a následně povolte oprávnění, ke kterému vás aplikace žádá
  4. Aplikace vás vyzve k zakoupení prémiových služeb, bez nichž se ale obejdete.
  5. Kouč Bob vás může provést základním nastavením.
Jak obejít blokované stránky?
Nainstaluj si proxy aplikaci, jako je Autoproxy nebo Orbot: Proxy with Tor, která ti zašifruje připojení a zamaskuje IP adresu, ať můžeš pomocí sítě serverů navštěvovat zablokované webové stránky. Jde o alternativu VPN, ale bez bezpečnostních funkcí a funkcí na ochranu soukromí.

Související článek

Jak zakázat Zprávy Google?

Můžete klepnout na nastavení. V části Oznámení můžete klepnout na položku Oznámení. Pokud chcete dostávat oznámení, zapněte možnost Přijímat oznámení. Chcete-li vypnout všechna oznámení, je třeba vypnout možnost Přijímat oznámení.

Když to vezmeme v úvahu, jak zablokovat dítěti?

Aplikace ESET Parental Control

Kromě toho umožňuje rodičům omezit čas strávený v aplikacích, blokovat stránky, které jsou v databázi ESET označeny jako nevhodné, určit přesnou polohu dítěte nebo zasílat rodičovské zprávy – SMS, u kterých dítě musí potvrdit příjem, jinak nemůže telefon dále používat.
Jak zablokovat seznam cz?
Vlevo dole zvolte možnost "Spam", zde se nachází veškeré "Nastavení filtrování spamu".
  1. V části "Blokované (spamové) adresy" klikněte na tlačítko "Přidat adresu".
  2. Do pole vepište nebo zkopírujte adresu odesílatele, od kterého nechcete zprávy přijímat, a potvrďte tlačítkem "Přidat".

Jak odblokovat URL?

Jak odblokovat URL adresu na Facebooku? V prvním menu vyberte, že chcete „Appeal a disapproved ad or content takedown", tedy odvolat se proti zamítnuté reklamě nebo odebranému obsahu. V druhém menu pak zvolte možnost „Ad destination URL or hashtag blocked", tedy propagovaná URL nebo hashtag zablokovány.
Pokud jde o toto, jak zablokovat eshop?
U Windows 7 kliknete Pravým tlačítkem myši, zvolíte Otevřít, otevřete možnost Další programy (malou rozbalovací šipkou vpravo) a kliknete na Poznámkový blok. Poté dáte OK. Tímto způsobem zablokujete webovou stránku www.google.cz. Vy si samozřejmě zvolíte stránku jinou, tu kterou chcete zablokovat.

Jak zablokovat všechny webové stránky kromě jedné?

V okně Seznam adres klikněte na řádek Seznam blokovaných adres a dole pod názvy seznamů klikněte na Změnit. V okně Upravit seznam klikněte na Přidat. V okně Přidat masku zadejte do textového pole hvězdičku (*). Tím dojde k zablokování přístupu na všechny URL adresy.

By Verner Zange

Similar articles

Jak zablokovat webovou stránku Windows 10? :: Jak zkontrolovat Android?
Užitečné odkazy