Domovská stránka > J > Jak Vložit Tabulku Do Grafu?

Jak vložit tabulku do grafu?

V aplikaci Excel ve skupině Nástroje grafu existuje funkce pro přidání datové tabulky do grafu. Nyní je tabulka dat přidána do grafu. V aplikaci Excel 2013 klikněte na Design > Přidat prvek grafu > Tabulka dat vybrat S legendami or Žádné legendární klávesy.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vložit Micro SIM?

K dispozici je sada FIXED obsahující redukce pro sim karty. K dispozici je jehla pro bezpečnou manipulaci. Pomocí sady FIXED můžete snadno vložit sim kartu do mobilního telefonu.

Jak otočit graf ve Wordu?

Klikněte na graf a potom na pásu karet klikněte na kartu Formát. Klikněte na Efektyobrazci, potom klikněte na 3D otočenía potom klikněte na Možnosti 3D otočení. Pokud chcete otočení změnit, zadejte do polí Otočení X a Otočení Y stupeň otočení.
Někdo se také může ptát, jak udělat graf v power pointu?
Vložení grafu do prezentace
  1. V aplikaci PowerPoint 2007 klikněte na zástupný objekt, který má obsahovat graf.
  2. Na kartě Vložení klikněte ve skupině Ilustrace na tlačítko Graf.
  3. V dialogovém okně Vložit graf klikněte na graf a pak klikněte na OK.

Jak udělat graf s procenty?

Vyberte zdrojová data a kliknutím na ikonu vytvořte graf Vložte bodový (X, Y) a bublinový graf (nebo Rozptyl)> Bodový s hladkými čarami na Vložit Karta. 2. V novém grafu klikněte pravým tlačítkem na osu, kde chcete zobrazit popisky jako procenta, a vyberte Formát osy z nabídky pravého tlačítka myši.
Někdo se také může ptát, jak se dělá graf v libreoffice?
Klikněte na Vložit | Graf..., otevře se Průvodce grafy. Zde si vyberte Typ grafu Sloupec, a to „Běžné" v pravé horní části okna (standardně je již tak přednastaven). Jinak samozřejmě můžete vybrat jiný „podtyp" grafu, to je samozřejmě na každém uživateli. Pokud chcete mít trojrozměrný graf, zaškrtněte 3D vzhled.

Související článek

Jak vložit banner do emailu?

Adresa URL, na kterou je obrázek stažen, je nejběžnějším způsobem vložení obrázku. Někteří klienti stahují obrázky na vyžádání. GMail a Seznam stáhnou obrázky, pokud je stav PASS na SPF i DKIM. O stažení je třeba požádat.

Jak vytvořit prstencový graf?

Vytvoření vícevrstvého prstencového grafu
  1. Vyberte data.
  2. Klikněte na Vložení > Vložit hierarchický graf > Vícevrstvý prstencový.
V jakém programu dělat grafy?
Většina uživatelů používá k tvorbě grafů a následné analýze dat OO Calc či MS Excel. Je ale potřeba říci, že v obou případech jde o tabulkové procesory, nikoli o nástroje sloužící právě k tvorbě grafů. A když už vytvoří nějaký, alespoň částečně pohledný graf, nabízí minimální možnosti dalšího nastavení.

Pokud jde o toto, jak vytvořit grafy v bakalářské práci?

Nemanipulujte grafem

Jen pouhým podseknutím osy nebo volbou velikosti rozestupů mezi značkami na ose se mohou stejná data jevit úplně jinak. „S technikami manipulace grafů se někdy pracuje v médiích a byznysu, v akademické práci by ale měly zůstat tabu," varuje další lektor předmětu vizualizace dat Jan Pospíšil.
Jak se tvoří burzovní graf?
Postup vytvoření burzovního grafu se nijak zvlášť neliší od tvorby jiných grafů:
  1. Označíme tabulku s daty.
  2. Na kartě Vložení klikneme ve skupině Grafy na tlačítko Vložit vodopádový, trychtýřový, burzovní, povrchový nebo paprskový graf.
  3. V části Burzovní zvolíme jeden ze čtyř nabízených burzovních grafů.

Navíc, jak vyhodnotit data z dotazníku?

Pro vyhodnocení dat z dotazníku se často používá tzv. kontingenční tabulka. Slouží k přehlednému zobrazení vzájemného vztahu dvou údajů (získaných ze dvou různých otázek). Řádky odpovídají jednomu ze znaků (jedné otázce) a sloupce druhému.

By Naomi Durrance

Similar articles

Jak zálohovat celý počítač? :: Jak smazat HDD v BIOSu?
Užitečné odkazy