Domovská stránka > K > Kde Najdu Excel?

Kde najdu Excel?

Zvolte Start a napište název aplikace, třeba Word nebo Excel, do pole Prohledat programy a soubory. Když na aplikaci ve výsledcích hledání kliknete, spustí se. Zvolte Start > Všechny programy a zobrazí se seznam všech vašich aplikací.

Přečtěte si více

Související článek

Kde najdu heslo IMAP?

Existují 2 odpovědi. Toto je heslo k vaší e-mailové schránce. Pokud ho neznáte, můžete si v administraci zákazníka nastavit nové.

Jak ukotvit tabulku ve Wordu?

Umístění a ukotvení objektu
  1. Umístěte kurzor na objekt v odstavci, kde chcete ukotvení uzamknout.
  2. Klikněte na tlačítko Pozice na kartě FORMÁT ve skupině Uspořádat a vyberte volbu Další možnosti rozložení.
  3. V zobrazeném okně zatrhněte políčko Uzamknout ukotvení.
  4. Potvrďte tlačítkem OK.
Jak obarvit tabulku ve Wordu?
Na kartě Nástroje tabulky – Návrh (karta Nástroje tabulky – rozložení v OneNote) klikněte na nabídku Stínování. V části Barvymotivu nebo Standardní barvy vyberte požadovanou barvu stínování.

Když to vezmeme v úvahu, jak zarovnat tabulky ve wordu?

Změna zarovnání textu v buňce tabulky
  1. Pomocí textového nástroje vyberte buňku nebo buňky, které chcete změnit.
  2. Zvolte Tabulka > Volby buňky > Text.
  3. Pod nabídkou Vertikální zarovnání vyberte nastavení Zarovnání: Zarovnat nahoře, Zarovnat střed, Zarovnat dole nebo Zarovnat vertikálně.
Jak označit tabulku ve Wordu?
Vyberte objekt (tabulku, rovnici, obrázek nebo jiný objekt), ke kterému chcete přidat titulek. Na kartě Reference klikněte ve skupině Titulky na tlačítko Vložit titulek. V seznamu Popisek vyberte popisek, který nejlépe popisuje objekt, například Obrázek nebo Rovnice.

Související článek

Jak odemknout Excel pro úpravy?

Můžete také psát na klávesnici. Zrušte zaškrtnutí políčka Uzamčeno v místní nabídce Formát buněk a klepněte na tlačítko OK. Všechny buňky v listu jsou odemčené.

Jak označit tabulku Word?

Zvolte příkaz Vložit > Titulek, otevře se dialogové okno Titulek. Word nabídne popisek titulku, který můžete případně upravit, do okénka s popiskem titulku můžete dopsat popisný text. Pokud si přejete, lze implicitní nabídku změnit použitím rozbalovacího seznamu Umístění nebo klepnutím na tlačítko Číslování.
Jak změnit velikost tabulky ve Wordu?
Word
  1. V nabídce View (Zobrazení) klikněte na Print Layout (Rozložení při tisku) nebo Publishing Layout (Rozložení při publikování).
  2. Klikněte na tabulku.
  3. Umístěte ukazatel myši na pravý dolní roh tabulky, dokud se nezobrazí symbol. , a pak přetáhněte okraj tabulky, dokud nebude mít tabulka požadovanou velikost.

Když to vezmeme v úvahu, jak vytvorit prehlednou tabulku?

Ruční vytvoření kontingenční tabulky
  1. Klikněte na buňku ve zdrojových datech nebo v oblasti tabulky.
  2. Přejděte na Vložení > kontingenční tabulky.
  3. Excel zobrazí dialogové okno Vytvořit kontingenční tabulku s vybranou oblastí nebo názvem tabulky.
Následně, jak ohraničení tabulky v libreoffice?
Nejdříve je nutné si vybrat uprostřed v rozbalovacím poli Styl, tloušťku a typ ohraničení (například zdvojená čára, která je uvnitř tenčí a vně tlustší). Na vybranou variantu stačí jen kliknout levým tlačítkem myši, čímž ji označíte.

A jak v libreoffice seřadit podle abecedy?

Potřebujeme-li v OpenOffice/LibreOffice seřadit nějaký seznam podle abecedy (může jít například o seznam literatury), označíme myší celou oblast která se má řadit, z hlavní lišty vybereme "Nástroje" ("Tools") -> "Řadit" ("Sort") a tady vybereme podle čeho má řazení probíhat.

By Alwitt

Similar articles

Jak udělat tabulku v open office? :: Jak vytvořit tabulku v Libre Office?
Užitečné odkazy