Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Na Konec Tabulky V Excelu?

Jak se dostat na konec tabulky v Excelu?

Jak se rychle dostaneme na konec tabulky s daty

Stiskneme klávesu End a potom klávesovou šipku udávající směr pohybu. Alternativa s použitím myši: Aktívní buňka je v tabulce s daty. Poklepeme na pravou/levou/horní/dolní hranu aktivní buňky a dostaneme se na pravý/levý/horní/dolní konec tabulky.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy je konec školního roku 2022?

Školní semestr začíná 8. února a končí 30. června. Ministerstvo školství na 1 školní rok dopředu stanovuje termíny prázdnin pro české základní a střední školy.

Lidé se také ptají, jak vytvořit sčítací tabulku?

Součty dat v tabulce aplikace Excel
  1. Klikněte kamkoli do tabulky.
  2. Přejděte na Nástroje tabulky > Návrh a zaškrtněte políčko pro Řádek souhrnů.
  3. Řádek souhrnů se vloží do dolní části tabulky.
  4. Vyberte sloupec, který chcete celkem, a pak v rozevíracím seznamu vyberte požadovanou možnost.
Jak zrušit formátování tabulky v Excelu?
Odebrání stylu tabulky

Vyberte libovolnou buňku v tabulce, ze které chcete odebrat aktuální styl tabulky. Na kartě Domů klikněte na Formátovat jako tabulku nebo rozbalte galerii Styly tabulek z karty Nástroje tabulky >Návrh (karta Tabulka na Macu). Klikněte na Vymazat.

Jak funguje SUMA v Excelu?

Můžete sčítat jednotlivé hodnoty, odkazy na buňky nebo oblasti, anebo kombinaci všech tří možností. Příklady: =SUMA(A2:A10) Sečte hodnoty v buňkách A2:10. =SUMA(A2:A10;C2:C10) Sečte hodnoty v buňkách A2:10 a buňky C2:C10.
Můžete se také zeptat, jak vytvořit rozevírací seznam v excelu?
Na pásu karet přejděte na kartu Data a potom klikněte na Ověření dat. Na kartě Nastavení klikněte v poli Povolit na Seznam. Pokud chcete uživatelům povolit, aby pole nechali prázdné, zaškrtněte políčko Přeskakovat prázdné buňky. Zaškrtněte políčko Rozevírací seznam v buňce.

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Jak zaokrouhlit v Excelu?

Chcete-li vždy provést zaokrouhlení směrem nahoru (dále od nuly), použijte funkci ROUNDUP. Chcete-li vždy provést zaokrouhlení směrem dolů (blíže k nule), použijte funkci ROUNDDOWN. Chcete-li číslo zaokrouhlit na násobek určitého čísla (například na nejbližší násobek 0,5), použijte funkci MROUND.
Jak se dělá graf v Excelu?
Vytvoření grafu
  1. Vyberte data, ze kterých chcete vytvořit graf.
  2. Klikněte na Vložení > Doporučené grafy.
  3. Po výběru typu grafu na kartě Doporučené grafy se vám zobrazí náhled grafu.
  4. Vyberte graf.
  5. Vyberte OK.

Co znamená & V Excelu?

Operátor zřetězení textu

Pokud chcete zřetězením (spojením) jednoho nebo několika textových řetězců vytvořit jediný textový řetězec, použijte operátor &. Spojuje (řetězí) dvě hodnoty a vytváří jednu souvislou textovou hodnotu.
Jak funguje funkce Když?
Funkce KDYŽ, jedna z logických funkcí, vrátí jednu hodnotu, pokud se zadaná podmínka vyhodnotí jako Pravda, a jinou hodnotu, pokud se vyhodnotí jako Nepravda. Příklady: =KDYŽ(A2>B2;"Překročil se rozpočet.";"OK") =KDYŽ(A2=B2;B4-A4;"")

Když to vezmeme v úvahu, kde najdu excel?

Zvolte Start a napište název aplikace, třeba Word nebo Excel, do pole Prohledat programy a soubory. Když na aplikaci ve výsledcích hledání kliknete, spustí se. Zvolte Start > Všechny programy a zobrazí se seznam všech vašich aplikací.

By Einberger

Similar articles

Jak udělat tabulku v Excelu? :: Jak vytvořit jednoduchou tabulku v Excelu?
Užitečné odkazy