Domovská stránka > J > Jak Poslat Video Na Email?

Jak poslat video na email?

Ulož.to. Využít můžete jednoduché webové rozhraní, ve kterém zvolíte soubor a jeho viditelnost (Pro veřejnost/Přes odkaz/Jen pro mě). Po dokončení nahrávání a uložení souborů obdržíte dva odkazy – přes jeden lze nahraná data sdílet s dalšími uživateli, přes druhý je můžete spravovat, tedy konkrétně smazat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak pridat Seznam Email do Apple Mail?

Přejděte do nastavení telefonu.

Jak Zasifrovat ZIP?

Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno.
Lidé se také ptají, jak zamknout rar soubor?
Z příkazového řádku zadáte heslo přepínačem -p[heslo], v grafickém rozhraní WinRARu můžete buď stisknout Ctrl+P, zvolit příkaz "Nastavit standardní heslo" z nabídky Soubor nebo kliknout na malou ikonku klíče v levém spodním rohu okna WinRARu.

A další otázka, co je to zip soubor?

ZIP je populární, všeobecně rozšířený souborový formát pro kompresi a archivaci dat. ZIP soubor vytvořený kompresí obsahuje jeden či více komprimovaných souborů, což ve výsledku pomůže zredukovat velikost uložených dat.
Jak vytvořit archivní soubor?
Nový archiv vytvoříte pomocí aplikace Správa archivů v následujících krocích:
  1. Vyberte Správa archivů ▸ Nový archiv.
  2. Pojmenujte svůj nový soubor archivu a vyberte umístění, kam se má uložit.
  3. Zmáčknutím tlačítka + na nástrojové liště přidejte požadované soubory a složky.
  4. Až dokončíte přidávání souborů, je archiv připraven.

Související článek

Kdy poslat dítě do PPP?

Do pedagogicko-psychologické poradny byste se měli obrátit, pokud vám lékař doporučí odklad školní docházky. Pokud ti to doporučí učitelka základní školy při zápisu do první třídy.

A jak poslat složku fotek?

Musíš tu složku zabalit třeba do ZIP nebo RAR archivu a potom to půjde... Poté tu složku s více fotkami přesuň do této komprimované složky. Poté by to už mělo jít odeslat...
Co je to extrahovat soubory?
extrahovat - slovo označující rozbalování souboru, v němž jsou zkomprimovány jiné soubory (například v programu WinZip či WinRar). Zkomprimováním souborů se zmenšuje jejich velikost, aby nezabíraly tolik prostoru a bylo možné je nahrát na malý disk či snadno poslat emailem.

Co je to RAR soubor?

RAR je proprietární bezeztrátový kompresní algoritmus, souborový formát a zároveň název komerčního programu pro MS-DOS, jenž byl pro komprimaci, resp. archivaci, souborů tímto algoritmem původně – v roce 1993 – vyvinut.
Jak se otevírá soubor?
Zobrazení souboru
  1. Přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Pomocí svého uživatelského jména a hesla se přihlaste k účtu Google.
  3. Dvakrát klikněte na soubor.
  4. Pokud otevíráte dokument, tabulku, prezentaci, formulář nebo nákres Google, otevře se v příslušné aplikaci.

Jak otevřít RAR soubor bez instalace?

Pokud kvůli tomu nechcete instalovat do počítače nějaký komplexní program pro archivaci, vystačí vám minimalistický UnRar. Slouží čistě k rozbalování archivů RAR, neinstaluje se a ovládá příkazovým řádkem. Je k dispozici pro řadu běžných i méně běžných operačních systémů.

By Converse

Similar articles

Co je speciální znak na klávesnici? :: Jak dát soubor do RARU?
Užitečné odkazy