Domovská stránka > J > Jak Dát Soubor Do Raru?

Jak dát soubor do RARU?

Pokud chcete WinRAR použít k vytvoření RAR souboru:
  1. Označte soubory (složku), které chcete zabalit.
  2. Klikněte na některý z nich pravým tlačítkem myši.
  3. Z nabídky vyberte „Add to archive…“.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Můžete se také zeptat, jak odeslat zip?

Klikněte pravým tlačítkem myši prezentace a vyberte Odeslat > (ZIP) zkomprimovanou složku. Windows vytvoří nový soubor zip a zobrazí se stejným názvem jako soubor PowerPoint. Komprimovaná soubor odešlete určeného příjemce, který můžete pak rozbalte soubor tak, že na ni kliknete.
A další otázka, jak vytvořit zip s heslem?
Stačí v průzkumníku souborů označit myší jeden nebo více souborů, které chcete zazipovat. Klikněte na ně pravým tlačítkem a myší přejeďte na pole Odeslat. V otevřené nabídce pak stačí vybrat možnost Komprimovaná složka (metoda ZIP), počkat, než se vytvoří zip soubor, který poté pojmenujete, a máte hotovo.

Jak se Zipuje složka?

Zipování je proces velice snadný a to také díky tomu, že jej plně podporuje systém Windows. Stačí označit v Průzkumníkovi soubory a složky, které chcete zazipovat, klepnout na ně pravým tlačítkem myši a z nabídky vybrat příkaz Odeslat – Komprimovaná složka (metoda ZIP).
Pokud jde o toto, jak otevřít zip soubor?
Rozbalení souborů
  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .
  2. Dole klepněte na Procházet .
  3. Přejděte do složky, která obsahuje soubor ZIP k rozbalení.
  4. Vyberte soubor ZIP.
  5. Zobrazí se vyskakovací okno s obsahem daného souboru.
  6. Klepněte na Rozbalit.
  7. Zobrazí se náhled rozbalovaných souborů.
  8. Klepněte na Hotovo.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Když to vezmeme v úvahu, jak nainstalovat rar soubor?

Aplikaci můžete instalovat přímo z archivu. Jednoduše otevřete archiv a stiskněte Enter na jméně setup.exe nebo install.exe. Je-li stisknut Enter na archivovaném souboru, který má příponu .exe, extrahuje WinRAR obsah celého archivu do dočasné složky a .exe soubor spustí.
Lidé se také ptají, jak otevřít soubor ve formátu rar?
Ve Windows to půjde pokud si pořídíte nějaký další software – nejrozšířenější je WinZIP (umí řadu dalších formátů, takže i RAR) nebo přímo to co podporuje RAR, tedy asi nejlépe WinRAR. Pracovat s RAR soubory umí i populární 7-Zip. V Microsoft Store je případně RAR Opener.

Následně, jak otevřít soubor v rar?

Programy pro otevření souboru RAR
  1. WinRAR. Pravděpodobně nejznámější a dost možná nejpoužívanější program pro otevírání RAR souborů.
  2. 7-Zip File Manager. Další populární program pro archivaci souborů, který pracuje s příponou .
  3. WinZIP.
Jak rozdělit ZIP soubor?
Chcete-li rozdělit složky ZIP pomocí 7-Zip, klikněte pravým tlačítkem na soubor a přejděte na 7-Zip> Extrahovat soubory.... Ve výchozím nastavení program uloží výstupní složku do stejného adresáře jako původní ZIP a pojmenuje jej názvem souboru ZIP. V zobrazeném okně však můžete změnit výstupní umístění a název souboru.

Můžete se také zeptat, jak se posílá přes úschovnu?

Jak odeslat zásilku

cz klikněte na úvodní stránce na tlačítko Poslat. Na další stránce přetáhněte myší do vyznačené oblasti soubory, které plánujete odeslat, případně klikněte na tlačítko Vybrat soubor a na pevném disku či výměnném médiu zvolte požadovaný soubor či více souborů současně.

By Muffin Kleffman

Similar articles

Jak poslat video na email? :: Jak tisknout z TPE?
Užitečné odkazy