Domovská stránka > J > Jak Nastavit Domácí Wi-Fi Síť?

Jak nastavit domácí Wi-Fi síť?

Nastavení proveďte pomocí prohlížeče

Samotné nastavení routeru se provádí pomocí webového prohlížeče, do kterého stačí zadat správnou adresu. Pravděpodobně to bude 192.168.0.1 nebo 192.168.1.1, určitě jí ale naleznete v manuálu nebo nalepenou na samotném routeru stejně jako přihlašovací údaje.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Následně, jak se připojit k domácí síti?

Přidání dalších počítačů do domácí skupiny
  1. Otevřete Domácí skupinu: Klikněte na tlačítko Start, klikněte na Ovládací panely, do vyhledávacího pole zadejte text domácí skupina a pak klikněte na Domácí skupina.
  2. Klikněte na Připojit se a postupujte podle pokynů na obrazovce.
Pokud jde o toto, co je potřeba pro připojení do sítě?
Připojení do sítě a nastavení počítače
  1. Síťová karta. Musíte vlastnit počítač se síťovou kartou typu Ethernet s rychlostí minimálně 10/100 Mbit s konektorem RJ-45.
  2. Kabel typu RJ-45.
  3. Datové zásuvky na pokoji.
  4. Nastavení počítače.

Jak funguje domácí síť?

Základem domácí (nebo malé firemní) sítě je router neboli směrovač. Router nejčastěji připojujeme přes WAN port k modemu, kterým přijímáme internetový signál (ten zpravidla dodává přímo poskytovatel připojení). Abychom jej mohli dále šířit do své vlastní sítě, potřebujeme právě router.
Jak nastavit síťové připojení?
Stačí, když kliknete na Start – Nastavení – Síť a internet. Zde si v levném menu vyberte možnost Ethernet a dejte Změnit možnosti adaptéru. Rázem se před vámi otevře seznam všech síťových prvků, které můžete využívat. Ať už je to připojení skrze LAN, Wi-Fi, VPN a další.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Jak prihlasit Wi-Fi?

Možnost 2: Přidejte síť
  1. V zařízení přejděte do aplikace Nastavení.
  2. Klepněte na Síť a internet. Internet.
  3. Na konci seznamu klepněte na Přidat síť. V případě potřeby zadejte název sítě (SSID) a další údaje o zabezpečení.
  4. Klepněte na Uložit.
Následně, jak zapojit wi-fi?
Jak zapojit router ?
  1. router umístíme na požadované místo ( ideálně mezi místnosti kde chcete mít nejlepší pokrytí ) a zapojíme jej do zásuvky na 230 V.
  2. přívodní ETHERNET / UTP kabel zapojíme do portu WAN (internet) do routeru, ten bývá jako jediný barevně odlišený

A další otázka, jak nainstalovat nový wi-fi router?

Do jakéhokoliv portu s označením LAN zapojte stolní počítač nebo notebook, na kterém budete nastavení provádět. Konfiguraci je lepší provádět přes kabel. V případě, že se chcete připojovat přes Wi-Fi, připojte se na název sítě, jenž je napsaný na spodní straně routeru. Potřebné heslo najdete na zadním štítku.
Pokud jde o toto, jak se pripojit k nas?
NAS se připojuje do malé domácí sítě ethernetovým kabelem. Ve většině domácností jsou malé domácí sítě realizovány tak, že signál internetu je přiváděn od poskytovatele připojení kabelem, z telefonní sítě, nebo je zachycován z okolí jako signál Wi-Fi.

Proč nevidím počítač v síti?

Zapněte zjišťování sítě a sdílení souborů a tiskáren a vypněte sdílení chráněné heslem. Vyberte tlačítko Start , pak vyberte Nastavení > Síť a internet a pak na pravé straně vyberte Možnosti sdílení. V části Privátní vyberte Zapnout zjišťování sítě a Vypnout sdílení souborů a tiskáren.

By Damaris Frossard

Similar articles

Jak připojit dva počítače k internetu? :: Jak přednášet prezentaci?
Užitečné odkazy