Domovská stránka > J > Jak Otevřít Soubor Rar Na Mac?

Jak otevřít soubor RAR na Mac?

Pro otevření souboru RAR nyní stačí, abyste na něj dvakrát kliknuli. Spustí se program The Unarchiver, kde už si jednoduše zvolíte, kam se má soubor extrahovat. Poté stačí kliknout na tlačítko Rozbalit. Při prvním extrahování je v některých případech ještě nutné tuto akci schválit v předvolbách systému.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Někdo se také může ptát, jak zabezpečit složku heslem?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor nebo složku (nebo je stiskněte a podržte) a vyberte Vlastnosti. Vyberte tlačítko Upřesnit a zaškrtněte políčko Šifrovat obsah a zabezpečit tak data. Výběrem tlačítka OK zavřete dialogové okno Upřesnit atributy, vyberte Použít a pak vyberte OK.
Jak uzamknout složku na Google disku?
V této části si představíme, jak chránit složku na disku Google heslem.
...
Tady je návod.
  1. Otevřete dokument aplikace Word.
  2. Pak vyberte Soubor pokračovat.
  3. Poté klikněte Chraňte dokument > Šifrovat pomocí hesla .
  4. Dále zadejte své heslo.
  5. Poté nahrajte zašifrované soubory na Disk Google.

Jak Zaheslovat složku na externím disku?

BitLocker – freeware

Ve Windows 10 (případně starších Windows 7 či 8. x v edici Ultimate a Enterprise) si můžete aktivovat funkci, která udrží dokumenty a další soubory či hesla v bezpečnější podobě, a to díky zašifrování celé jednotky (možnost i u USB), na níž je umístěn systém Windows a data.
A další otázka, jak skrýt dokument?
Nejlepší programy pro skrytí souborů v PC
  1. Wise Folder Hider 4.3 – freeware.
  2. SecretFolder 5.8 – freeware.
  3. My Lockbox 4.3 – freeware.
  4. Free Hide Folder 3.5 – freeware.
  5. Easy File Locker 2.2 – freeware.
  6. Folder Key 2 – freeware.
  7. HiddenDIR 1 – freeware.
  8. Hide Folders 5.7 – trial.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

A jak vytvořit soubor rar?

Zabalení souborů s programem Winrar

Pro vytvoření RAR archivu stačí označit soubory, jež chcete sbalit (stejně jako v Průzkumníku Windows) a pak kliknout na tlačítko Přidat. Objeví se okno s možností nastavení dalších parametrů jako je např.
Jak pracovat s Winrarem?
Na RAR soubor klepněte pravým tlačítkem myši a poté vyberte jednu z níže uvedených možností. Otevřít ve WinRARu: otevře archiv v programu WinRAR. Extrahovat soubory...: extrahování souborů v archivu s možností zvolení cílové složky, kam se mají soubory extrahovat.

Jak zmenšit soubor na Macu?

Vyberte příkaz Soubor > Exportovat. (Nevybírejte volbu Exportovat jako PDF.) Klikněte na místní nabídku Quartz filtr a vyberte volbu Zmenšit velikost souboru.
Jak komprimovat soubory?
Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Ve stejném umístění se vytvoří nová složka zip se stejným názvem.

Když to vezmeme v úvahu, jak otevrit zip soubor na ipadu?

Jak otevřít soubor ZIP na iPadu
  1. Otevřete aplikaci Soubory a vyhledejte soubor ZIP, který chcete rozbalit.
  2. Klepněte na soubor ZIP.
  3. Vytvoří se složka obsahující rozbalené soubory. Chcete-li změnit název složky, stiskněte ji a podržte a pak klepněte na Přejmenovat.

By Keavy

Similar articles

Jak vytvořit vlastní ikonu na ploše? :: Jak vytvořit zaheslovaný zip?
Užitečné odkazy