Domovská stránka > J > Jak Zjistit Výpis Hovorů?

Jak zjistit výpis hovorů?

Zobrazení a smazání historie hovorů
  1. Spusťte aplikaci Telefon .
  2. Klepněte na ikonu hodin .
  3. U každého hovoru na seznamu se zobrazuje jedna nebo více z těchto ikon: Zmeškané hovory (červená ikona) Přijaté hovory (modrá ikona) Odchozí hovory (zelená ikona)

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Jak dlouho se uchovávají telefonní hovory?

Operátoři v Česku jsou díky směrnici EU (2006/24/ES) povinni uchovávat půl roku dozadu záznamy o elektronické poště, návštěvě internetových stránek, esemeskách a telefonických hovorech - kdo vám volal a komu jste volali vy (záznam hovorů).
Můžete se také zeptat, co je to monitorovaný hovor?
Každý z nás se setkal třeba při volání do banky s obligátním hlášením "pro zkvalitňování našich služeb může být hovor monitorován", které volajícího ve skutečnosti upozorňuje na to, že celý hovor s bankéřem bude zaznamenán a nahrávka uložena do archívu.

Jak nahrát rozhovor na Whatsapp?

Otevřete ji, klikněte na tři tečky v pravém horním rohu a zvolte možnost Nastavení. Klikněte na Nahrávání a aktivujte možnost Nahrávat audio. Vraťte se zpět do hlavní části aplikace a klikněte na možnost Nahrávat, která se nachází v dolním pravém rohu.
Někdo se také může ptát, jak se na samsungu natocit obrazovku?
Jak na nahrávání obrazovky v Androidu 11?
  1. Vyvolejte přejetím prstem dolů gesto pro otevření oznamovacího panelu.
  2. Stejné gesto proveďte ještě jednou pro zobrazení rychlého nastavení
  3. Poté posuňte nabídku doprava, kde uvidíte funkci "Záznam obrazovky"

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

A jak nahrát video obrazovky mobilu?

Přejeďte prstem dolů z horní části obrazovky, abyste otevřeli Panel rychlého spuštění. Poté klepněte na Záznam obrazovky, abyste funkci aktivovali. Krok 2. Vyberte možnost nastavení zvuku a klepněte na Spustit nahrávání.
Můžete se také zeptat, jak nahrát video na telefonu?
EZ Screen Recorder je další oblíbená a snadno použitelná aplikace pro snímání obrazovky, úpravu videa a záznam veškerého dění na displeji vašeho mobilního telefonu. Můžete si vybrat z několika režimů jako nahrávat celou obrazovku, její libovolnou část nebo výřez.

Jak změnit tón hlasu?

Správným tréninkem, ať už autotréninkem, prací s logopedem, nebo absolvováním nejrůznějších kurzů zaměřených na práci s hlasem, můžete tón vašeho hlasu zdokonalit. Správným tréninkem lze také výrazně zvětšit hlasový rozsah. Sílu vašeho hlasu značně ovlivňuje způsob dýchání.
Jak změnit ženský hlas na mužský?
Nový procesor vokálních efektů je nejnovější "měnič kmitočtového kmitočtu", který vám umožní měnit zvuky! Vytvořte si vlastní zvonění v dívčině zvukovém záznamníku! Jediný hlasový zesilovač pro zvuk, který potřebujete, se nazývá Měnič Hlasu Ženský A Mužský!

Jak mít ženský hlas?

K dosažení dostatečně žensky znějícího hlasu jsou tudíž nezbytná řečová cvičení. Zpočátku budete mít patrně potíže soustředit se na všechny kroky nezbytné k dosažení žensky znějícího hlasu a bude se vám stávat, že vám hlas občas selže.

By Bremer Pinkerton

Similar articles

  • Jak zjistit heslo z cookies?

    Potřebujete vědět, zda jsou hesla pro danou webovou stránku uložena v prohlížeči, nebo zda webová stránka ukládá soubory cookie za vás. Příkaz Nástroje | Možnosti slouží ke zjištění potřebných informací pro všechny webové stránky.

  • Jak zjistit heslo na Windows 10?

    Způsob, jakým jsme přejmenovali původní soubor, způsobí, že pokud na přihlašovací obrazovce klikneme na ikonu Usnadnění přístupu, spustí se CMD. Zde lze zadat příkaz control userpasswords2. Zobrazí se seznam uživatelských účtů. Pokud máte v počítači heslo, klikněte na tlačítko resetovat heslo.

  • Jak zjistit realnou rychlost internetu?

    Pomocí speedmetru můžete změřit rychlost internetu ve vaší domácnosti. Test ping ukazuje rychlost připojení mezi dvěma zařízeními.

  • Jak zjistit vytížení Wi-Fi?

    Sledování bezdrátové sítě je jedním z nejjednodušších způsobů, jak to zjistit v systému Windows. Program je třeba stáhnout, rozbalit a spustit. Po spuštění začne skenovat vaši síť. Vlevo dole se nachází nápis skenování.

  • Jak zjistit predplatne?
  • Jak zjistit aktualni polohu?
  • Jak zjistit SMTP heslo?
  • Jak zjistit IMEI Motorola?
Jak vytvořit zaheslovaný zip? :: Jak dát Steam na plochu?
Užitečné odkazy