Domovská stránka > J > Jak Udělat Zástupce Na Ploše?

Jak udělat zástupce na ploše?

Dotkněte se aplikace a přetáhněte ji. Zobrazí se obrázky jednotlivých ploch.
...
  1. Podržte aplikaci, potom prst zvedněte. Pokud aplikace nabízí zkratky, zobrazí se jejich seznam.
  2. Klepněte na zkratku a podržte ji.
  3. Přetáhněte zkratku na požadované místo. Zdvihněte prst.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Co je to zástupce na ploše?

Zástupce souboru (anglicky file shortcut) je v informatice typ souboru používaný v systému Microsoft Windows. Umožňuje odkazovat na data, která jsou uložena v jiném adresáři, než samotný zástupce souboru.
Když to vezmeme v úvahu, jak vytvořit shortcut?
Otevřete umístění, obvykle složku, položky, ke které je třeba vytvořit zástupce. Klepněte pravým tlačítkem na položku a klepněte na Vytvořit zástupce . Objeví se ve stejném adresáři, kde je uložena původní položka, a to lze rozlišit šipkou, která je na ikoně. Přetáhněte tuto položku na požadované místo.

Jak vytvořit novou složku na ploše?

Jak vytvořit složku na ploše zařízení Android?
  1. Chcete-li vytvořit složku, přetáhněte jednu ikonu aplikace na druhou, čímž se složka vytvoří automaticky.
  2. Nyní k němu můžete přidat další ikony.
  3. Proč se však ptáte složky bez názvu?
  4. Například zadejte složce název „Aplikace".
Následně, jak přidat složku na hlavní panel?
Připnutí aplikací na hlavní panel

Vyberte Start , vyberte šipku vedle možnosti Všechny aplikace , klikněte na aplikaci pravým tlačítkem myši a pak vyberte Další > připnout na hlavní panel.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Jak dostat ikonu na plochu?

Vyberte tlačítko Start a potom vyberte Nastavení > Přizpůsobení > Motivy. V části Motivy> Související nastavení vyberte Nastavení ikon na ploše.
Následně, jak se dostat na plochu?
Jsou to kombinace klávesy s logem Windows (Win) a klávesy D nebo M. Stiskem kombinace Win+D nebo Win+M minimalizujete všechna otevřená okna a zobrazíte tak pracovní plochu. Budete-li potom chtít všechna okna opět otevřít do původní podoby, stisknete kombinaci kláves Win+Shift+M.

Jak přidat soubor na plochu?

Stačí přidržet prst na souboru a v menu vybrat dát zástupce na plochu. Takto si můžete dát na stránku své oblíbené třeba filmy a ne je dlouze hledat v zařízení.
Jak poznám zástupce?
Zástupce zastupuje skutečný objekt. Poznáme jej podle šipky v levém dolním rohu, viz obrázky vpravo. Zástupce zastupuje skutečný objekt, což šetří čas, nemusíme otevírat umístění skutečného objektu. Skutečným objektem může být disk, složka, soubor, ovládací panely, webová adresa.

Jak vytvořit odkaz na ploše?

Zástupce na ploše – vytvoření

Klikněte na ploše pravým tlačítkem myši na odkaz Nový a poté Zástupce. Sem napište buď www adresu, na kterou má zástupce odkazovat, nebo vyberte v počítači soubor či složku, jehož zástupce na ploše chcete mít.

By Kirwin

Similar articles

Jak vytvořit odkaz na ploše? :: Jak vytvořit novou složku na ploše?
Užitečné odkazy