Domovská stránka > J > Jak Dát Soubor Na Plochu Telefonu?

Jak dát soubor na plochu telefonu?

Mimo špičkové správy souborů na Androidu má užitečnou funkci, která vám umožní na plochu poslat zástupce prakticky cokoliv. Jakmile si přes Total Commander najdete umístění požadovaného souboru, stačí už na něm jen dlouze podržet prst a z kontextové nabídky zvolit položku Vytvořit odkaz na pracovní ploše.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Pokud jde o toto, jak dostat pdf na plochu android?

Stačí přidržet prst na souboru a v menu vybrat dát zástupce na plochu. Takto si můžete dát na stránku své oblíbené třeba filmy a ne je dlouze hledat v zařízení.
Jak udělat z fotky ikonu na plochu?
Pokud máš zapnuté klasické androidí menu, tak jej otevři a prostě danou ikonu Fotky přetáhni na plochu. Pokud máš menu alá iOS tak jí přesun jen mezi plochami.

Jak vytvořit novou složku na ploše?

Jak vytvořit složku na ploše zařízení Android?
  1. Chcete-li vytvořit složku, přetáhněte jednu ikonu aplikace na druhou, čímž se složka vytvoří automaticky.
  2. Nyní k němu můžete přidat další ikony.
  3. Proč se však ptáte složky bez názvu?
  4. Například zadejte složce název „Aplikace".
Následně, co znamená vytvořit zástupce?
Zástupce souboru (anglicky file shortcut) je v informatice typ souboru používaný v systému Microsoft Windows. Umožňuje odkazovat na data, která jsou uložena v jiném adresáři, než samotný zástupce souboru.

Související článek

Jak vyndat SIM kartu z telefonu?

Slot pro sim kartu je na boku telefonu. Pouzdro telefonu je třeba sejmout. Odříznutý roh pouzdra by měl směřovat k odříznutému rohu karty SIM. Připevněte kartu SIM do držáku.

Co je to zástupce programu?

Zástupce - je soubor reprezentovaný ikonkou zastupující jiný soubor. Po jeho otevření si provede příkaz, který spustí buď program nebo otevře soubor umístěný na jiné adrese, než na které se nachází zástupce. Zástupce nalezneme například na ploše počítače či v nabídce start operačního systému Windows.
Pokud jde o toto, jak přidat ikonu na hlavní panel windows 11?
Pokud používáte myš, vyhledejte tlačítko ikony aplikace na hlavním panelu, klikněte na něj pravým tlačítkem myši a pak vyberte Připnout na hlavní panel. Pokud odepínáte, postupujte podle stejných kroků a vyberte Odepnout z hlavního panelu . Hlavní panel můžete přizpůsobit přímo ze samotného panelu.

A jak vytvořit odkaz na obrázek?

obrázek je nutné uložit na FTP server do složky Images. na stránce, kde má být odkaz uveden, vkládáme obrázek pomocí tagu IMG (s uvedením adresy obrázku parametrem SRC) aby odkaz fungoval, je nutné tento tag doplnít z obou stran párovým odkazovým tagem A (s uvedením adresy parametrem HREF.
Jak vytvořit odkaz na fotku?
Poslání odkazu a sdílení v jiných aplikacích
  1. Přejděte na počítači na adresu photos.google.com.
  2. Umístěte kurzor na některou fotku nebo video a klikněte na ikonu zaškrtnutí .
  3. Pokud chcete poslat odkaz, klikněte na Sdílet .
  4. Vyberte, jak chcete odkaz sdílet. Pokud chcete sdílet odkaz, klikněte na Vytvořit odkaz.

A další otázka, jak udělat z obrázků url?

Získání adresy URL obrázku
  1. Na počítači přejděte na adresu images.google.com.
  2. Vyhledejte příslušný obrázek.
  3. Ve výsledcích vyhledávání obrázků klikněte na obrázek.
  4. Na panelu vpravo klikněte na ikonu možností Sdílet .
  5. V sekci Odkaz zkopírujete kliknutím klikněte na adresu URL.

By Axel Mcelyea

Similar articles

  • Co je cloud v telefonu?

    Je nutné ukládat data v cloudu, protože se jedná o cloudové úložiště. Proč je chcete ukládat do telefonu? Důvody jsou různé. Příliš mnoho dat, která se nevejdou do paměti telefonu, lze snadno nahrát do cloudového úložiště.

  • Jak dostat Google Disk na plochu?

    V počítači přejděte na stránku drive.google.com. Zobrazí se stránka Můj disk, která obsahuje: soubory a složky, které jste nahráli nebo synchronizovali, dokumenty, tabulky, prezentace a formuláře Google, které jste vytvořili.

  • Co je to RAW soubor?

    Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

  • Jak dostat do telefonu NFC?

    Přejděte do nastavení. Poslední možností je Více v sekci Sítě. V horní části telefonu se nachází přepínač zapnutí/vypnutí.

  • Jak otevřít APK soubor?
  • Jak spustit dávkový soubor?
  • Jak vytvořit TXT soubor v cmd?
  • Jak zvětšit místo v telefonu?
Jak vytvořit zástupce aplikace na ploše? :: Jak vytvořit zástupce webové stránky na ploše?
Užitečné odkazy