Domovská stránka > J > Jak Nastavit Rychlost Prezentace?

Jak nastavit rychlost prezentace?

Automatické posouvání snímků během prezentace
  1. Otevřete prezentaci v Prezentacích Google.
  2. Vpravo nahoře klikněte na Prezentace .
  3. V dolní části klikněte na Možnosti. Možnosti automatického posouvání.
  4. Vyberte si, jak rychle se mají snímky posouvat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Jak vložit prezentaci do prezentace?

Na kartě Domů klikněte v části Snímky na šipku vedle položky Nový snímek a potom klikněte na Vložit snímky z jiné prezentace. Vyberte prezentaci, kterou chcete vložit, klikněte na Vybrat snímky, které chcete vložit, a potom klikněte na Vložit.
Co umí PowerPoint?
MS Office PowerPoint umožňuje především:

Vkládat do prezentací text, obrázky, grafy a další typy obsahu. Používat animace, díky kterým lze postupně načítat i obsah v rámci jednoho snímku. Vytvářet a upravovat design snímků v zájmu jejich informační hodnoty i vizuální zajímavosti.

Jak vytvořit prezentaci s hudbou?

Jak použít program Movavi na vytvoření prezentace fotek s hudbou
  1. Nainstalujte si program a přidejte do něj fotografie. Nainstalujte si Movavi Video Editor a postupujte podle pokynů na obrazovce.
  2. Seřaďte fotky a nastavte časování
  3. Přidejte přechody.
  4. Přidejte hudbu a nadpisy.
  5. Uložte si svou prezentaci ve video formátu.
Jak přehrát zvuk v prezentaci?
Na kartě Vložení vyberte Zvuk a potom zvolte Zvuk ze souboru. V průzkumníku souborů vyhledejte hudební soubor, který chcete použít, a potom klikněte na Vložit. Nechte ikonu zvuku na snímku vybranou, klikněte na kartě Přehrávání na seznam s názvem Spustit a vyberte Přehrát během několika snímků.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Pokud jde o toto, jak ozvučit prezentaci?

Najedete na slide, který chcete okomentovat. Kliknete na kartu "Prezentace" a následně na piktogram obrazovky s červeným puntíkem "Nahrát prezentaci / Zaznamenat prezentaci" a "začít nahrávat od aktuálního slidu". Právě se vám otevřel úplně jiný náhled. Nejprve si zde nastavte, co chcete.
Jak udělat zajimavou prezentaci?
Při vlastní prezentaci je třeba mluvit pomalu, zřetelně a plynule, nepoužívat odborné výrazy, kterým by ostatní nemuseli rozumět, popřípadě výrazy vysvětlit. Není vhodné mít ruce v kapsách, drbat se ve vlasech, dívat se na podlahu nebo do textu, stát ztuhle nebo přehnaně gestikulovat.

Někdo se také může ptát, jak natáhnout prezentaci?

Prezentace „odnikud nikam"

Přestanou sledovat, co říkáte, takže je o svém záměru nepřesvědčíte, případně si nic nezapamatují. Aby měla prezentace hlavu a patu, musíte si předem ujasnit, co chcete říct a komu. Systém start-cíl, kdy začnete prvním snímkem a „jedete" k poslednímu, není dobrou cestou, radí zkušení lektoři.
A další otázka, jak vytvořit handout?
Otevřete PowerPoint 2010 a načtěte požadovanou prezentaci. Poté v nabídce File přejděte na Save & Send | Create Handouts a v pravé části klepněte na tlačítko Create Handouts. Zobrazí se nabídka, pomocí níž můžete zvolit grafickou podobu vytvářených materiálů.

Navíc, jak vytvořit online prezentaci?

Prezentaci můžete vytvořit v cloudu pomocí OneDrive, což usnadňuje přístup k souborům, ukládání a sdílení souborů s ostatními. Pokud účet Microsoft nemáte, přečtěte si článek Registrace účtu Microsoft. Na webu Office Onlinevyberte PowerPoint pro web. V části Začínáme vyberte Nová prázdná prezentace.

By Goodson Peirallo

Similar articles

Jak vytvořit zálohu souborů? :: Jak nastavit prezentaci aby se opakovala?
Užitečné odkazy