Domovská stránka > J > Jak Sdílet Adresář?

Jak sdílet adresář?

Na konkrétní složce klikněte pravým tlačítkem myši, vyberte volbu Udělit přístup pro a následně zvolte volbu Konkrétní lidé. Zvolte osoby, kterých chcete povolit sdílení a přístup do složky / adresáře. Zadejte jméno a klikněte na Přidat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se nazývá kořenový adresář?

Například kořenový adresář systémového pevného disku C je C:.

Navíc, jak se připojit ke sdílené složce?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor (nebo ho dlouze stiskněte) a pak vyberte Zobrazit další možnosti > Povolit přístup k > Konkrétní lidé. Vyberte uživatele v síti, se kterými chcete soubor sdílet, nebo výběrem možnosti Všichni udělte všem uživatelům v síti přístup k souboru.
Jak zrušit sdílení složky?
Vyberte soubor či složku, kterou chcete přestat sdílet, a na konci řádku klikněte na Sdílené. V pravé straně okna se zobrazí nabídka Spravovat přístup. Klikněte na tři tečky. Pro zrušení sdílení klikněte u odkazu na křížek.

Jak najít sdílené složky?

Nejprve klikněte na tlačítko »Start« a do řádku »Prohledat programy a soubory« zadejte příkaz »fsmgmt. msc«. Po kliknutí na tlačítko »OK« se objeví okno »Sdílené složky«, kde stačí kliknout v levém okně na položku »Sdílené složky«.
Když to vezmeme v úvahu, jak udělat sdílený disk?
Sdílení jednoho souboru
  1. Na počítači otevřete Disk Google, Dokumenty, Tabulky nebo Prezentace.
  2. Klikněte na soubor, který chcete sdílet.
  3. Klikněte na Sdílet nebo na ikonu pro sdílení .

Související článek

Jak sdílet formulář?

V okně Přidat editory přidejte e-mailové adresy, se kterými je chcete sdílet.

Pokud jde o toto, jak sdílet data v domácí síti?

Na stránce "Sdílení s ostatními domácími počítači používajícími systém Windows" klikněte na tlačítko "Vytvořit domácí skupinu" a postupujte podle pokynů. Pomocí průvodce aktivací jednotlivých zaškrtávacích políček vyberte, jaká data budete chtít v domácí skupině sdílet.
Následně, jak sdílet soubory přes wi-fi?
Původní název Fast Share (rychlé sdílení) se změnil na Nearby Sharing (lokální sdílení). Jak bude sdílení fungovat? Odesílatel vybere požadovaný soubor a vyhledá zařízení s povolenou funkcí v okolí. Příjemce potvrdí přijmutí souboru a dojde k navázání rychlého Wi-Fi spojení mezi zařízeními.

Můžete se také zeptat, jak se připojit k domácí síti?

Přidání dalších počítačů do domácí skupiny
  1. Otevřete Domácí skupinu: Klikněte na tlačítko Start, klikněte na Ovládací panely, do vyhledávacího pole zadejte text domácí skupina a pak klikněte na Domácí skupina.
  2. Klikněte na Připojit se a postupujte podle pokynů na obrazovce.
Někdo se také může ptát, jak zjistit přihlašovací údaje k síti?
Jednodušší cesta je napsat výraz »správce pověření« do vyhledávacího pole Windows. Ve správci pověření najdete uživatelská jména a hesla, která používáte pro přihlašování k webovým stránkám, připojeným aplikacím, počítačům v síti nebo FTP serverům. Tyto přístupové údaje se ukládají v tzv. trezoru (Windows Vault).

A další otázka, jak propojit dva počítače?

Pro jednoduché propojení dvou počítačů vám stačí, aby oba tyto počítače byly vybaveny bezdrátovou síťovou kartou. Windows totiž umožňují vytvořit takzvanou síť ad hoc, což je v podstatě dočasné připojení mezi počítači, případně dalšími přenosnými zařízeními, používané ke konkrétnímu účelu.

By Jolene

Similar articles

Co je to sdílení souborů? :: Jak si vytvořit online podpis?
Užitečné odkazy