Domovská stránka > J > Jak Poslat Tajný Email?

Jak poslat tajný email?

Pokud nepotřebujete trvalou e-mailovou adresu, tak poslouží například Guerilla Mail – www.guerrillamail.com – z téhle služby prostě můžete odeslat anonymní e-mail a mít jistotu, že chvíli po odeslání e-mailová adresa už nebude existovat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak pridat Seznam Email do Apple Mail?

Přejděte do nastavení telefonu.

A další otázka, jaký freemail?

Třeba runbox, posteo, tutanota, mail a pod. Jo, to je dobry.
Navíc, jak má vypadat emailová adresa?
Moderní internetová adresa má tvar [email protected], přičemž část před znakem @ je místní část adresy, často uživatelské jméno příjemce zprávy, a část za @ je internetová doména.

Jak zrušit e-mailovou adresu na seznamu?

Dobrý den, postupujte následovně - v levém menu úplně dole klikněte na Nastavení - dále vyberte Pokročilé nastavení. Sjeďte až téměř dolů a předposlední nástroj je Zrušení schránky. Zvolte tedy Zrušit schránku a dále postupujte dle zobrazených informací.
Následně, jak se dostat na seznam email?
Seznam účet
  1. Otevřte formulář pro obnovu hesla. Pro obnovu hesla slouží formulář, který je jedinou vstupní branou do procesu obnovy hesla.
  2. Zadejte e-mail, ke kterému chcete obnovit heslo. Ve formuláři zadejte e-mailovou adresu, ke které chcete obnovit heslo.
  3. Formulář vám nabídne, jak můžete obnovit heslo.

Související článek

Kdy poslat dítě do PPP?

Do pedagogicko-psychologické poradny byste se měli obrátit, pokud vám lékař doporučí odklad školní docházky. Pokud ti to doporučí učitelka základní školy při zápisu do první třídy.

Jak si zaregistrovat doménu zdarma?

Doménu obvykle není možné získat zdarma. Obecné domény jako . cz nebo . eu se dají zaregistrovat od 50 až 150 korun, zatímco u speciálních a originálních domén jako .
Můžete se také zeptat, co je gmail na vlastní doméně?
Od července bude jen pro platící Google Workspace zdarma bude pouze pro neziskové organizace a vzdělávací instituce. Ilustrační fotografie.

A jak si koupit vlastní doménu?

Domény nehledejte v regálech v obchoďáku, stejně jako z nich nedělejte vědu. Kupují se (neboli registrují se) přes internet na stránkách poskytovatelů domén. Například Forpsi.com nebo Wedos.cz kde nakupuji i já. Nebo Cesky-hosting.cz/domeny.
Jak se dostat do emailu Webnode?
Do e-mailové schránky se přihlásíte tak, že na www.webnode.cz či www.webnode.sk kliknete vpravo nahoře na "Přihlášení". Zadejte vaši novou e-mailovou adresu a heslo, které jste při vytváření e-mailové schránky vybrali (tedy novou e-mailovou adresu a její heslo).

Jak se přihlásit k účtu Google?

S účtem Google získáte z telefonu přístup k více funkcím, např. Gmailu, obchodu Google Play nebo sociální síti Google+.
...
3. Aktivujte účet Google:
  1. Stiskněte E-mail a zadejte e-mailovou adresu svého účtu Google.
  2. Stiskněte Heslo a zadejte heslo svého účtu Google.
  3. Stiskněte Přihlásit se.

By Mikiso Galindez

Similar articles

Jak pridat disk D? :: Jak zaregistrovat email?
Užitečné odkazy