Domovská stránka > J > Jak Udělat Spojnicovy Graf V Excelu?

Jak udělat Spojnicovy graf v Excelu?

Vytvoření spojnicového grafu
  1. Zkopírujte data listu příkladu do prázdného listu nebo otevřete list obsahující data, která chcete vykreslit do čárového grafu.
  2. Vyberte data, která chcete vykreslit v čárovém grafu.
  3. Klikněte na kartu Vložení a potom klikněte na Vložit čárový nebo oblastový graf.
  4. Klikněte na Čára se značkami.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak vložit tabulku do grafu?

V aplikaci Excel ve skupině Nástroje grafu existuje funkce pro přidání datové tabulky do grafu. Nyní je tabulka dat přidána do grafu. V aplikaci Excel 2013 klikněte na Design > Přidat prvek grafu > Tabulka dat vybrat S legendami or Žádné legendární klávesy.
Jak udělat Vysecovy graf?
Klikněte na Vložení > Graf. Klikněte na Výsečový a pak poklikejte na požadovaný výsečový graf. V zobrazené tabulce nahraďte zástupná data vlastními informacemi. Další informace o tom, jak mají být data výsečového grafu uspořádaná, najdete v části Data pro výsečové grafy.

Následně, kde tvořit grafy?

V tabulce označíme veškerá data, která chceme prezentovat. Na horní liště, kde máme nyní aktivní záložku DOMŮ, vybereme záložku sousední (Vložení) a z nově otevřené nabídky vybereme vytvořit sloupcový graf, který je pro názornou ukázku dat z tabulky ideální.
A jak udělat graf z více tabulek?
Vyberte libovolnou buňku v kontingenční tabulce. Na kartě Vložení klikněte na tlačítko, kterým vložíte sloupcový, spojnicový, výsečový nebo paprskový graf.
...
Vytvoření grafu z kontingenční tabulky
  1. Vyberte buňku v tabulce.
  2. Vyberte Nástroje kontingenční tabulky > analyzovat > PivotChart .
  3. Vyberte graf.
  4. Vyberte OK.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Jak vytvořit graf z dotazníku?

Postupujte prosím následovně:
  1. Vyberte dotazníkovou tabulku a klikněte na Vložit > Kontingenční graf (nebo Kontingenční tabulka)> Kontingenční graf.
  2. V dialogu Vytvořit PiovtChart zkontrolujte Existující pracovní list vyberte první buňku cílového rozsahu a klikněte na OK knoflík.
Jak udělat logaritmický graf v Excelu?
Pokud chcete změnit osu hodnot na logaritmickou, zaškrtněte políčko Logaritmické měřítko. Poznámka: Logaritmické měřítko nelze použít pro záporné hodnoty nebo nulu. Pokud chcete změnit zobrazované jednotky na ose hodnot, vyberte v seznamu Zobrazované jednotky jednotky, které chcete.

A další otázka, jak se dělá sloupcový graf?

Pokud chcete vytvořit sloupcový graf, postupujte takto: V e-mailové zprávě klikněte na Vložit > graf. V dialogovém okně Vložit graf klikněte naSloupec a vyberte požadovanou možnost sloupcového grafu a klikněte na OK. Excel se otevře v rozděleném okně a zobrazí ukázková data na listu.
Jak vložit obrázek do grafu?
Klikněte na oblast grafu v grafu. Na kartě Vložení klikněte ve skupině Ilustrace na Obrázky. Najděte obrázek, který chcete vložit, a pak na něj poklikejte. Tip: Pokud chcete přidat víc obrázků, podržte stisknutou klávesu CTRL a klikněte na obrázky, které chcete vložit, a potom klikněte na Vložit.

Jak vytvořit graf v tabulkách?

Vytvoření grafu
  1. V počítači otevřete tabulku v Tabulkách Google.
  2. Vyberte buňky, které chcete zahrnout do grafu.
  3. Klikněte na Vložit. Graf.

By Cherice Suiter

Similar articles

Jak vložit tabulku do Google Docs? :: Jak vložit graf do grafu?
Užitečné odkazy