Domovská stránka > J > Jak Udělat Ve Wordu Zaškrtávací Políčko?

Jak udělat ve Wordu zaškrtávací políčko?

Na šabloně formuláře umístěte kurzor na místo, kam chcete vložit ovládací prvek. Pokud není vidět podokno úloh Ovládací prvky, klikněte na Další ovládací prvky v nabídce Vložit nebo stiskněte klávesy ALT+I, C. V části Vložit ovládací prvky klikněte na Zaškrtávací políčko.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Když to vezmeme v úvahu, jak udělat ve wordu čtvereček?

je na pravé straně karty panelu nástrojů Vložit. V poli Písmo vyberte Wingdings. dva čtverečky od ní (kód znaku 254). Vyberte požadovanou značku zaškrtnutí.
Jak vložit do Wordu rozevírací seznam?
V oblasti Vložit ovládací prvky klikněte na Rozevírací seznam. Pokud jste v kroku 3 zrušili zaškrtnutí políčka Automaticky vytvořit zdroj dat, vyberte v dialogovém okně Rozevírací seznam – vazba pole, které chcete s tímto seznamem svázat.

Jak vytvořit interaktivní formulář?

V aplikaci Acrobat vyberte možnost Nástroje > Připravit formulář. Vyberte možnost Vytvořit nové a klikněte na možnost Spustit. Soubor PDF uložte: V levém horním rohu okna aplikace Acrobat klikněte na ikonu Uložit, vyberte umístění, na které chcete soubor uložit, pojmenujte soubor a poté klikněte na možnost Uložit.
Jak si udělat formulář?
Postup vytvoření formuláře přímo na Disku Google: Na počítači přejděte na web drive.google.com. Vlevo nahoře klikněte na Přidat.
...
Formuláře Google.
  1. Na počítači otevřete tabulku na webu sheets.google.com.
  2. Klikněte na Nástroje. Vytvořit nový formulář .
  3. V tabulce se zobrazí nový list a otevře se formulář.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Jak zaškrtnout políčko?

V dokumentu zaškrtněte políčko. Na kartě Vývojář vyberte Vlastnosti.
...
Další změny zaškrtávacího políčka, které můžete udělat
  1. V části Formátovánízaškrtněte velikost písma pro toto políčko.
  2. V seznamu Barva vyberte barvu.
  3. Pokud chcete vybrat jiné ohraničení, vyberte Formát > Ohraničení.
Někdo se také může ptát, jak udělat křížek ve wordu?
KŘÍŽKY # A × POMOCÍ KLÁVESY PRAVÝ ALT (Alt Gr)
  1. Stiskněte pravý Alt, někdy nazvaný Alt Gr (napravo od mezerníku) a držte ho stisknutý. Alternativou držení této klávesy je držení dvou kláves, a to levý Alt (vlevo od mezerníku) a Ctrl.
  2. Nyní už je stačí během držení pravého Altu zmáčknout příslušnou klávesu.

Jak vytvořit zaškrtávací políčko v Excelu?

Zaškrtávací políčko vložíte tak, že klepnete na záložku Vývojář a následně stiskněte ikonku Vložit, která se nachází v sekci Ovládací prvky. Objeví se nabídka, kde v sekci Ovládací prvky formuláře klepněte na ikonku zaškrtávacího políčka.
Jak ve Wordu vložit fajfku?
Postup je následující. Stiskněte levý Alt a držte ho stisknutý. Následně na numerické klávesnici vyťukejte číslo 10003 pro ✓, 10004 pro ✔ nebo 9745 pro ☑. Jakmile levý Alt pustíte, znak se automaticky zapíše.

Pokud jde o toto, co používat místo enteru?

Méně používaným znakem je konec řádku. Při správném použití však umožňuje nastavení, kterého by s pouhým koncem odstavce nebylo možné docílit. Konec řádku vložíme klávesovou zkratkou "Shift + Enter".

By Hilario

Similar articles

Jak napsat Netisknutelné znaky? :: Čím otevřít soubor PDF?
Užitečné odkazy