Domovská stránka > J > Jak Obnovit Vysypaný Koš V Emailu?

Jak obnovit vysypaný koš v emailu?

Stačí jít do Odstraněné pošty a v dolní části okna kliknout na Obnovit odstraněné zprávy. Po potvrzení se zprávy, které obnovit jdou, vrátí do složky Odstraněná pošta. Doporučuji je pak přesunout do nějaké jiné složky, jelikož emaily v Odstraněné poště jsou po určité době automaticky mazány.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Jak skrýt fotky?

Pokud chcete archivovat konkrétní obrázky pomocí aplikace „Fotky Google", podržte prst na každé fotografii, kterou chcete schovat. Potom klikněte na tři svislé tečky v pravém horním rohu obrazovky a vyberte možnost „Přesunout do archivu".
Navíc, jak zamknout skryte fotky?
Přitom existuje řada metod, jak svého Androida ochránit před zvědavci a nenechavci. Dnes vám představíme relativně jednoduchý způsob, jak uzamknout aplikace a skrýt tajné fotky a videa – stačí si nainstalovat a nastavit aplikaci App Lock and Gallery Vault.

Kde najit skryte fotky?

Dekuji. Dobrý den, zkuste přejít do Galerie – Alba – ikona tří teček – Zobrazit pouze místní alba (zaškrtnout) a následně tradičně potáhnout směrem dolů pro zobrazení skrytých fotografií.
Jak obnovit smazané soubory z koše?
Pokud do koše přesunete soubor, ale rozhodnete se, že jej přesto chcete, můžete ho vrátit zpět na Disk.
...
Obnovení z koše
  1. Spusťte aplikaci Disk Google.
  2. Klepněte na soubor, který chcete obnovit.
  3. Klepněte na Obnovit.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Lidé se také ptají, jak obnovit odstraněné soubory?

Obnovení souborů z předchozích verzí
  1. Otevřete počítač tak, že vyberete tlačítko Start. a pak vyberete Počítač.
  2. Přejděte do složky, která tento soubor nebo složku předtím obsahovala, klikněte na ni pravým tlačítkem a pak vyberte Obnovit předchozí verze.
Jak zachránit smazané soubory?
Jak zachránit smazaná data? Remo vytáhne soubory i ze zformátovaného disku
  1. Samozřejmě je nejlepší možností zanést svůj disk do profesionálního servisu, ale také nejdražší.
  2. Remo Recover Software se specializuje na obnovu souborů ze všech druhů úložišť, od pevných disků přes flashdisky až po SD karty.

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu je k dispozici několik typů softwaru za účelem obnovení všech smazaných dat ve vašem Xiaomi. Doporučujeme vám "Dr. fone" ou "Záchrana po telefonu". Ale můžete také napsat „Obnovit smazané SMS" do vyhledávacího pole na své webové stránce a najít další.
Navíc, kde najdu smazane sms iphone?
Smazanou konverzaci nelze obnovit. Pokud máte zapnutou funkci Zprávy na iCloudu, všechno, co smažete z iPhonu, se smaže i z ostatních zařízení se zapnutou funkcí Zprávy na iCloudu.

Můžete se také zeptat, jak obnovit vymazanou konverzaci?

Pokud jste majitelem iPhonu, můžete si zkusit stáhnout např. aplikaci DataKit iPhone Recovery Recovery a použít ji pro dolování staré messengerové konverzace. Uživatelé Androidu bohužel takovouto možnost nemají.

By Margaretta Pok

Similar articles

Kde je koš v telefonu? :: Kde je v Samsungu Kos?
Užitečné odkazy