Domovská stránka > K > Kdo Může Provádět Autorizovanou Konverzi?

Kdo může provádět autorizovanou konverzi?

Autorizovanou konverzi dokumentů provádějí Kontaktní místa veřejné správy – Czech POINT včetně kontaktních míst Hospodářské komory České republiky, jejich aktuální seznam je uveden níže. Autorizovaná konverze dokumentů tak mezi sebou zrovnoprávňuje papírovou a elektronickou formu dokumentů.

Přečtěte si více

Související článek

Co se může a nemůže v těhotenství?

V těhotenství byste měla vždy jíst vejce natvrdo.

Kdo může konvertovat dokumenty?

Autorizovanou konverzi na žádost provádějí kontaktní místa veřejné správy a advokáti, kteří si zažádali o zprostředkování služby konverze u České advokátní komory (přístup pro advokáty je popsán v Příloze – Postup k přístupu autorizované konverze pro advokáty).
Navíc, jak vyzvednout konvertovaný dokument?
Po uložení dokumentu do Úschovny vám systém vygeneruje potvrzení s jedinečným identifikátorem ve formě 2D čárového kódu, který je potřeba pro konverzi na kontaktním místě Czech POINT. Dokumenty, uložené do Úschovny v rámci konverze z elektronické do listinné podoby, jsou uloženy po dobu 30 dnů, poté jsou smazány.

Někdo se také může ptát, jak vypočítat cpa?

Průměrná cena za akci (CPA) se počítá vydělením celkových nákladů na konverze celkovým počtem konverzí. Pokud například určitá reklama získá 2 konverze, jednu za 40 Kč a druhou za 80 Kč, bude průměrná CPA za tyto konverze činit 60 Kč.
Můžete se také zeptat, kdo jmenuje reditele rozhlasu?
Rada není součástí organizační struktury Českého rozhlasu, odpovědná je Poslanecké sněmovně. Rada mj. odvolává a jmenuje generálního ředitele Českého rozhlasu a na jeho návrh ředitele jednotlivých rozhlasových studií.

Související článek

Na kolika zařízeních může být Netflix?

V závislosti na tarifu můžete streamovat na 1, 2 nebo 4 zařízeních současně. Tato možnost je dostupná pouze pro členy jedné domácnosti. Jedno přihlášení lze sdílet i mimo rodinu.

A další otázka, jak konvertovat datovou zprávu?

Konvertovat přitom můžete pouze dokument a ne celou datovou zprávu. Aby šlo dokument konvertovat, musí být opatřen elektronickým podpisem, u které lze ověřit platnost. Pokud je dokument opatřen elektronickým podpisem, tento podpis neztrácí platnost v čase, jak se často mylně předpokládá.
Pokud jde o toto, co nelze konvertovat?
g) jde-li o dokument obsažený v datové zprávě, který nelze konvertovat do listinné podoby, například o zvukový nebo audiovizuální záznam, h) pokud dokument nesplňuje technické náležitosti podle odstavce 4. (6) Konverzí se nepotvrzuje správnost a pravdivost údajů obsažených ve vstupu a jejich soulad s právními předpisy.

Co je konvertovat zprávu?

CO JE A K ČEMU SLOUŽÍ AUTORIZOVANÁ KONVERZE

datové schránky, které umožňují elektronické zasílání datových zpráv mezi subjekty. Konvertovat je nutné především ty dokumenty, u kterých musí být dále zachována stejná právní účinnost, jako u původního dokumentu, jehož převedením nový výstup vznikl.
A co může advokát konvertovat?
Poslední novela zákona o advokacii, provedená zákonem č. 219/2009, zřídila advokátům oprávnění provádět konverzi dokumentů. Konverze dokumentů je, stručně řečeno, jejich převod z elektronické podoby do písemné a naopak.

Pokud jde o toto, jak vyzvednout dokument z uschovny?

odeslat PDF dokument nebo celou datovou zprávu k autorizované konverzi prostřednictvím Úschovny. Dokument pro konverzi si následně může vyzvednout operátor na libovolném kontaktním místě Czech POINT, pokud mu předložíte Potvrzení o vložení dokumentu do úschovny.

By Robbert Laughbaum

Similar articles

Jak si vyrobit vlastní masku? :: Co je dobrý konverzní poměr?
Užitečné odkazy