Domovská stránka > J > Jak Vypnout Hiberfil?

Jak vypnout Hiberfil?

Dostaňte se tedy do příkazové řádky – spusťte program cmd.exe jako správce. Na příkazovou řádku napište příkaz „powercfg.exe -h off“ a stiskněte Enter. Hibernaci můžete zpětně aktivovat pomocí příkazu „powercfg.exe -h on“.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vypnout Seklou hru?

Nazývá se Pres Ctrl+Alt+Del.

Jak probudit počítač z hibernace?

Chcete-li probudit počítač nebo monitor z režimu spánku nebo hibernace, pohněte myší nebo stiskněte libovolnou klávesu na klávesnici. Pokud to nefunguje, probuďte počítač stisknutím tlačítka napájení.
Jaký je rozdíl mezi Hibernací a režimem spánku?
Režim hibernace využívá méně energie než režim spánku a je obvykle dostupný u notebooků. Obnovení trvá o něco déle než u režimu spánku, ale po opětovném zapnutí počítače se obnoví vše do stavu, v jakém jste skončili. Režim hibernace použijte v případě, že na delší dobu nebudete používat osobní počítač.

Pokud jde o toto, jak zapnout režim spánku windows 10?

Pokud chcete upravit nastavení napájení a režimu spánku v Windows 10, přejděte na Start a vyberte Nastavení > System > Power & sleep. V části Obrazovka vyberte, jak dlouho má vaše zařízení čekat před vypnutím obrazovky, když ho nepoužíváte.
Můžete se také zeptat, jak vypnout režim spánku při zavření notebooku?
Spusťte vyhledávání (Win+S), zadejte zavření krytu a zvolte nabízenou možnost Změnit akci prováděnou při zavření krytu. Zde uprostřed okna u položky Při zavření víka zvolte Neprovádět žádnou akci a uložte změny. Díky tomuto snadnému nastavení už se vám notebook při zavření nevypne.

Související článek

Jak vypnout myš?

K deaktivaci lze použít nastavení počítače. Klepněte na tlačítko Start.

Co je to Pagefile sys?

Operační systém Windows používá stránkovací soubor (pagefile. sys) k odkládání dat aplikací a systémových požadavků, pokud kapacita fyzické paměti (RAM) nestačí. Soubor pagefile. sys najdete zpravidla v kořenovém adresáři systémové jednotky.
Jak zmenšit Hiberfil?
– můžete to udělat z příkazové řádky (powercfg /h /off) nebo naklikat v nastavení. Zmenšený hibernační soubor podporuje pouze hiberboot funkčnost– což je rychlejší start systému, kterému se také říká Fast Startup.

Někdo se také může ptát, co je to hiberfil sys?

Měli byste vědět, že hiberfil. sys je součástí hibernace, tedy uspání Windows odložením obsahu paměti na disk místo ukončením jejich běhu.
Následně, jak dát počítač do režimu spánku?
Režim spánku
  1. Pokud používáte počítač, tablet nebo přenosný počítač, vyberte Nastavení tlačítka napájení. Vedle možnosti Když stisknu tlačítko napájení, vyberte Režim spánku a pak vyberte Uložit změny.
  2. Pokud používáte přenosný počítač, klikněte na Nastavení pro zavření víka.

Jak uspat počítač zkratka?

CTRL+ALT+S.

By Rabin

Similar articles

Jak probudit zavřený notebook? :: Kde najdu nastavení grafické karty?
Užitečné odkazy