Domovská stránka > J > Jak Nastavit Historii?

Jak nastavit historii?

Na počítači přejděte do svého účtu Google. V navigačním panelu vlevo nahoře klikněte na Data a personalizace. V sekci Ovládací prvky aktivity klikněte na položku Historie YouTube a poté na položku Automatické mazání. potvrďte uložení zvolené možnosti automatického mazání.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Jak zobrazit historii prohlížení opera?

Jak zobrazit historii prohlížení stránek

Pokud používáte funkci pro hledání v historii (Ctrl+Shift+H), zkuste zadat opera:history. Informace o navštívených stránkách se zobrazí v odlišné podobě.
Můžete se také zeptat, jak odstranit heslo ze seznamu?
V pravé horní části okna klikněte na tlačítko a v menu klikněte na Nastavení.
  1. Přejděte na položku Soukromí a zabezpečení.
  2. V části Přihlašovací údaje klikněte vpravo na tlačítko Uložené přihlašovací údaje....

Kde jsou uložená hesla?

Zobrazení, smazání nebo exportování uložených hesel

Hesla se ukládají do vašeho účtu Google. Pokud chcete zobrazit seznam účtů s uloženými hesly, přejděte na adresu passwords.google.com nebo si zobrazte svá hesla v Chromu.
Navíc, jak zjistit hesla na google chrome?
Uložená hesla si můžete v prohlížeči Google Chrome zobrazit pomocí následujícího postupu: V menu přejděte do Nastavení a v horní části stránky v sekci Automatické vyplňování klikněte na možnost "Hesla". V části Uložená hesla klikněte u potřebného hesla v pravo na ikonku očíčka.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

A jak se podívat na historii?

Jak se podívat do historie počítače

Klikněte na Nastavení a Historie. To je varianta pomalejší. Rychlejší verze je současný stisk kláves CTRL + H. Pokud chcete smazat jen jednu položku, klikněte na tři tečky a následně odkaz Ostranit z historie.
Jak zobrazit historii Internet Explorer?
V Internet Exploreru vyberte tlačítko Oblíbené. Vyberte záložku Historie a výběrem filtru v nabídce zvolte, jak chcete historii zobrazit.

Jak hledat v historii podle data?

Alternativně lze v pravém spodním rohu stránky kliknout na „Nastavení" a vybrat „Vaše data ve vyhledávání". Tyto kroky vás přivedou k veškeré vyhledávací aktivitě vašeho účtu, kde se můžete probrat nedávnou aktivitou, smazat konkrétní výsledky nebo rovnou celé dny historie vyhledávání.
Jak vymazat historii na Mac?
Vymazání historie procházení v Safari na Macu
  1. V aplikaci Safari na Macu použijte příkaz Historie > Smazat historii a potom klikněte na místní nabídku.
  2. Určete, jak daleko do minulosti chcete historii prohlížení vymazat.

Jak smazat historii vyhledavani Safari Iphone?

Pokud chcete vymazat historii a soubory cookie, přejděte do Nastavení > Safari a klepněte na Smazat historii a data stránek. Vymazáním historie, souborů cookie a dat stránek ze Safari neovlivníte informace uložené ve funkci automatického vyplňování.

By Corrie

Similar articles

Jak smazat cache iPhone? :: Jak vymazat historii prohlížení internetu?
Užitečné odkazy