Domovská stránka > J > Jak Sehnat Novou Sim Kartu?

Jak sehnat novou SIM kartu?

Pokud potřebujete menší SIM kartu, tedy microSIM nebo nanoSIM, můžete na prodejně požádat o vykrojení menší velikosti z vaší stávající SIM karty pomocí speciálních kleští. Zůstane vám stejná SIM karta a není potřeba řešit zálohu uložených kontaktů a SMS zpráv.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vyndat SIM kartu z telefonu?

Slot pro sim kartu je na boku telefonu. Pouzdro telefonu je třeba sejmout. Odříznutý roh pouzdra by měl směřovat k odříznutému rohu karty SIM. Připevněte kartu SIM do držáku.

Pokud jde o toto, jak postupovat při výměně sim karty?

Zvolte možnost Nová SIM karta, vyberte požadovaný typ SIM karty a zadejte adresu pro doručení. Novou SIM kartu vám doručíme běžnou poštou až do vaší schránky, proto si ověřte, že máte dobře označenou schránku. Obvykle dorazí během 2 až 3 pracovních dnů.
Navíc, jak vyměnit kartu?
Zásuvku na SIM kartu vysunete tak, že do dírky na zásuvce vložíte kancelářskou sponku nebo nástroj na vysunutí SIM karty. Trochu zatlačte dovnitř, ale ne příliš silně. Pokud se vám zásuvku na SIM kartu nedaří vysunout, doneste své zařízení k operátorovi nebo do Apple Storu a požádejte o pomoc.

Někdo se také může ptát, jak dostat sim kartu z mobilu?

Vložte SIM kartu:

Nástroj pro manipulaci se SIM kartou zasuňte do otvoru v pouzdře SIM karty na boční straně telefonu. Vysuňte pouzdro SIM karty z telefonu. Otočte SIM kartu tak, aby seříznutým rohem směřovala k seříznutému rohu pouzdra SIM karty. Vložte SIM kartu do pouzdra SIM karty.
Lidé se také ptají, jak se dává sim karta do mobilu?
Telefon vypněte.

Z levé strany telefonu je dírka, do které vsuňte drátek, který byl přiložen v balení telefonu. Vyjede rámeček, do kterého dáte sim-kartu (lze až dvě) a také sd kartu, pokud chcete místo v mobilu rozšířit. Poté toto opět zasuňte zpět a telefon zapněte. Toť vše.

Související článek

Jak načíst SD kartu?

Pokud vložíte kartu SD do příslušného slotu, počkejte, až ji počítač nahraje. Pokud nemáte vestavěnou čtečku paměťových karet, je třeba použít externí čtečku. Zapojte čtečku do portu počítače a vložte kartu do slotu.

Kolik stojí nová SIM karta Vodafone?

Novou SIM kartu vám poskytneme zdarma, zaplatíte pouze kredit, který je na předplacené kartě přednabitý a můžete ho po aktivaci čerpat na volání a další služby.
Navíc, kde koupit nano sim kartu?
Obchodů, kde koupíte NanoSIM kartu, je mnoho.
...
Kde koupit NanoSIM?
  1. NanoSIM Mironet.
  2. NanoSIM Electroworld.
  3. NanoSIM Conrad electro.

Kde koupím SIMku?

Tak třeba v prodejnách T‑Mobile, v trafikách Geco, Relay, City Tabák a Don Pealo nebo v prodejnách Žabka.
Jak zprovoznit novou SIM?
Pokud si přejete SIM kartu aktivovat dříve, jen zkrátka uskutečníte hovor. Tím dojde k její aktivaci. Postupně se pak během několika málo hodin nastaví také roaming, internet v mobilu, MMS a další služby, pokud jste si je s operátorem dohodli.

Jak zprovoznit novou SIM kartu?

Jak aktivovat hlasovou SIM kartu?
  1. Nejprve vložte sim kartu do telefonu.
  2. Následně ji aktivujete snadno pomocí prvního hovoru.
  3. Od uskutečnění prvního hovoru vám operátor v prvních 4 hodinách postupně aktivuje roaming, internet v mobilu, MMS a další sjednané služby.
  4. Nyní již můžete telefonovat!

By Otte

Similar articles

Jak udělat ze SIM karty MicroSIM? :: Jak vyměnit grafickou kartu v notebooku?
Užitečné odkazy