Domovská stránka > K > Kde Je Insert Na Notebooků?

Kde je Insert na notebooků?

Klávesa Insert (anglicky vložit) se nachází na počítačové klávesnici v oblasti systémových kláves. Klávesa přepíná režim vkládání a přepisování textu. Při režimu vkládání se nové znaky přidávají za pozici kurzoru, naopak při režimu přepisování znaky nahrazují text za kurzorem.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zapnout klávesnici na notebooku HP?

Pokud má váš notebook podsvícenou klávesnici, můžete ji zapnout nebo vypnout stisknutím klávesy F5 nebo F4. Může být nutné současně stisknout funkční klávesu.

A další otázka, jak vypnout a zapnout klávesnici?

To se může hodit zejména v případech, pokud máme doma malé děti či domácí mazlíčky, kteří klávesnici nenechají v klidu. Po spuštění aplikace dojde pomocí klávesové zkratky Shift + Alt + L k deaktivaci klávesnice. K opětovné aktivaci dojde po napsání slova unlock (či ukončením aplikace).
Následně, jak aktivovat numberpad?
Asus svůj touchpad označuje jako NumberPad, zde již ve 2. generaci. Název vychází z integrace numerického bloku do plochy touchpadu. Aktivuj se podržením prstu v pravém horním rohu plochy touchpadu, v levém horním rohu se mění intenzita podsvícení (2 stupně jasu).

Jak se zapíná touchpad?

Pokud svítí indikátor na touchpadu, znamená to, že je touchpad vypnutý. Touchpad zapnete tak, že dvakrát klepnete na indikátor. Další možností je zapnout touchpad z okna vlastností myši pomocí klávesnice. Na klávesnici stiskněte klávesu Start (klávesa s ikonou systému Windows).
Můžete se také zeptat, jak osvětlit klávesnici?
Pokud je notebook vybaven podsvícenou klávesnicí, zapnete nebo vypnete podsvícení stisknutím klávesy F5 nebo F4 (u některých modelů). Může být nutné současně stisknout klávesu fn (funkční klávesa). Pokud se na klávese F5 nenachází ikona podsvícení , vyhledejte klávesu podsvícení klávesnice v řadě funkčních kláves.

Související článek

Jak skenovat na notebooku?

Chcete-li spustit program Malování, klikněte na lupu vedle tlačítka Start. Pokud chcete upravit kvalitu naskenovaného obrázku, můžete to provést v malování.

Když to vezmeme v úvahu, jakou klávesnici na hrani?

Nejlepší herní klávesnice do 1000 Kč
  • Niceboy ORYX K300X.
  • Hama uRage Exodus 700.
  • HyperX Alloy FPS Pro.
  • Yenkee YKB 3400 Panzer.
  • Logitech G213 Prodigy.
  • Cooler Master MK730.
  • Corsair K70 MK.2.
  • Corsair K70 MK.2 SE.
Pokud jde o toto, jakou mechanickou klávesnici?
Nejlepší mechanická herní klávesnice

Herní mechanická klávesnice Gaming K95 RGB je vlajková loď značky Corsair, což dokazuje i hliníková konstrukce, která slibuje vyšší odolnost. Vybrat si můžete z několika spínačů – rychlé Cherry MX Speed nebo Brown.

Jak vybrat klávesnici Alza?

Nejste-li zvyklí psát poslepu, zaměřte se také, zdá má klávesnice české popisky kláves. Některé modely, ač jsou QWERTZ, mohou mít nezinárodní nebo cizojazyčné popisky, tak ať nejste po rozbalení nepříjemně překvapeni. Klávesnice se liší také velikostí kláves.
Když to vezmeme v úvahu, jaké jsou nejlepší spínače na klávesnici?
Většina zákazníků se ale tímto zaobírat zpočátku moc nemusí, důležitější je výběr typu spínače a vhodné klávesnice. Značek, které se specializují na spínače, je hned několik. Zdaleka nejběžnější je Cherry MX, která stále trhu dominuje; následují menší značky jako Kailh, Gateron, Matias nebo Outemu.

Jakou klavesnici na Android?

Gboard je pohodlná na psaní, nabízí i slušnou customizaci – a to nejen možnost úpravy oblíbených kláves, ale také najdete v aplikaci mnoho motivů a podobně, stejně jako tmavý režim. Stěžejní funkcí je ale implementace vyhledávače Google.

By Moulden Neace

Similar articles

Jak si vybrat klávesnici? :: Jak si vybrat notebook test?
Užitečné odkazy