Domovská stránka > P > Proč Mám Černou Obrazovku?

Proč mám černou obrazovku?

Podíváme se na některé věci, které můžou způsobovat černou nebo prázdnou obrazovku: Problémy s připojením monitoru nebo obrazovky. Problémy s aktualizací ovladače grafického adaptéru. Problémy s nejnovějšími aktualizacemi systému nebo instalacemi.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jak vyresit black screen?

Chcete-li opravit Black Screen of Death, použijte svého Správce úloh a najděte všechny procesy RunOnce a ukončete je.
  1. Stiskněte Ctrl + Shift + Esc.
  2. Hledejte všechny instance RunOnce.
  3. Klepněte pravým tlačítkem myši na RunOnce a vyberte Stop/End Task.
A jak zapnout obrazovku?
Zkuste stisknout klávesovou zkratku [Fn+F7] pro zapnutí /vypnutí displeje. Zkontrolujte, zda se na obrazovce objeví nějaký obraz. ※ Poznámka: Funkce klávesových zkratek se mohou lišit v závislosti na modelu. Více informací naleznete v uživatelské příručce.

Následně, co dělat když se vám nechce zapnout monitor?

Jestliže nový monitor pracuje, jsou původní monitor nebo příslušné kabely vadné. Zkuste monitor připojit pomocí jiného videokabelu. Pokud monitor stále nefunguje, vyměňte napájecí kabel monitoru. Pokud se monitor stále nezapne, vyměňte nebo opravte jej.
Co dělat když je černá obrazovka?
Pokud se na vašem zařízení Windows černá nebo prázdná obrazovka, zkuste toto:
  1. Pokud chcete probudit obrazovku, použijte jednu z následujících klávesových zkratek: Windows klávesy s logem + P nebo Ctrl + Alt + Del.
  2. U černé obrazovky použijte následující klávesovou zkratku: Windows klávesa s logem + Ctrl + Shift + B.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Někdo se také může ptát, co dělat když mám černou obrazovku na mobilu?

Restartujte svůj smartphone

Jestli to nezabralo, u některých chytrých telefonů může zafungovat podržení tlačítka napájení a tlačítka pro zvýšení hlasitosti. Po vypnutí telefonu opět počkejte několik sekund a teprve potom zařízení restartujte.
A další otázka, jak zapnout obrazovku na notebooku lenovo?
Stiskněte současně klávesu Windows + Shift + Ctrl + B. To by mělo vrátit obrazovku.

Jak pripojit externi monitor?

Pokud chcete externí monitor připojit, je třeba nejprve zjistit, jaké výstupy má notebook a jaké monitor. U novějších modelů byste na obou zařízeních měli najít HDMI port, starší zařízení nabízejí VGA nebo DVI výstupy. Na řadě notebooků i monitorů lze nalézt současně výstup HDMI společně s výstupem VGA nebo DVI.
Následně, proč mi nejde připojit monitor k notebooku?
Ujistěte se, že kabel propojující váš počítač s externím monitorem, je bezpečně zapojený. Zkuste vyměnit kabel připojující externí monitor. Pokud nový funguje, víte, že předchozí kabel byl vadný. Zkuste použít externí monitor s jiným systémem.

Lidé se také ptají, jak restartovat nastavení monitoru?

V okně Vlastnosti zobrazení klikněte na kartu Nastavení. Klikněte na položku Upřesnita poté na kartu Monitor. Pod položkou Nastavení monitoru klikněte na rozbalovací nabídku Obnovovací frekvence. Z dostupných možností vyberte požadovanou obnovovací frekvenci a klikněte na tlačítko Použít.

By Reinald

Similar articles

Jak smazat víc kontaktu najednou iPhone? :: Proč mi nejde otevřít Google Play?
Užitečné odkazy