Domovská stránka > J > Jak Se Zbavit Modré Smrti?

Jak se zbavit modré smrti?

modrou smrt vyléčíš jedině přeinstalací systému, nebo může být vadný hardware počítače nejčastěji harddisk nebo operační paměti RAM, zkusil bych HDD projet HDTunem a RAMka nějakým memtestestem..

Přečtěte si více

Související článek

Jak se zbavit Bixby?

Přejděte na obrazovku nastavení a klepněte na tlačítko . Na obrazovce jsou dvě možnosti. Pokud chcete tlačítko odinstalovat, nic neotvírejte.

Navíc, co znamená blue screen of death?

Modrá obrazovka smrti (BSoD - Blue screen of death)

Zobrazuje se v situaci, kdy je zjištěna závažná chyba, která může být zapříčiněna virem, softwarovou či hardwarovou chybou. Chybové hlášení je zobrazeno přes celou obrazovku bílým písmem na modrém podkladu, a proto je tedy odvozen název jako tzv. "Modrá smrt".
Někdo se také může ptát, co zpusobuje blue screen?
Nejčastější příčinou BSoD jsou zde nekompatibilní verze DLL knihoven, což je někdy označováno jako „DLL peklo" (DLL hell). V případě, že je v systému nainstalována jiná verze dané DLL knihovny, než kterou program očekává, může to způsobit nestabilní chování.

Co znamená modrá obrazovka?

K chybě s modrou obrazovkou (označované také jako chyba Stop) může dojít, pokud nějaký problém způsobí, že se vaše zařízení neočekávaně vypne nebo restartuje. Může se vám zobrazit modrá obrazovka se zprávou, že u zařízení došlo k problému a je potřeba ho restartovat.
Jak zjistit chyby v počítači?
Zvolte "Ovládací panely | Nástroje pro správu" a spusťte nástroj "Diagnostika paměti Windows". Otevře se nové okno, v něm zvolte "Vyhledat problémy při příštím spuštění počítače". Poté ukončete všechny programy a restartujte počítač.

Související článek

Jak se zbavit Windows Hello?

Pokud chcete ze zařízení odebrat funkci Windows Hello, přejděte na úvodní obrazovku.

Lidé se také ptají, jak najít chyby ve windows 10?

Vyhledání problémů a řešení v centru Hlášení problémů

Ve sloupci Zdroj vyhledejte položku Windows a v části Souhrn neočekávaně vyhledejte možnost Vypnout. Klikněte pravým tlačítkem myši na příslušný řádek a vyberte možnost Vyhledat řešení.
A další otázka, jak zjistit co mám v pc za zdroj?
Re: Jak zjistim typ zdroje? Přesně tak, jen sundáš bočnici a měla by být vidět samolepka kde je uveden název a parametry zdroje.

Lidé se také ptají, jak zjistím co mám v pc za procesor?

Stisknutím kombinace kláves CTRL + SHIFT + ESC otevřete Správce úloh. Vyberte kartu výkon a podívejte se, kolik jader a logických procesorů váš počítač používá.
A jak opravit chyby ve windows 10?
Po vstupu do WinRE můžete kliknout následovně: Řešení potíží -> Pokročilé možnosti -> Oprava při spuštění . Nástroj pro opravu spuštění systému Windows 10 automaticky diagnostikuje a opraví problémy s načítáním počítače.

Pokud jde o toto, jak najít ovladače v pc?

Řešení
  1. Otevřete Správce zařízení z nabídky Start nebo vyhledejte v nabídce Start.
  2. Rozbalte příslušný driver součásti, který chcete zkontrolovat, klepněte pravým tlačítkem na driver a vyberte Vlastnosti .
  3. Přejděte na kartu Driver a zobrazí se Driver . Například:

By Hahnert Rementer

Similar articles

Co znamená bez internetu Zabezpeceno? :: Jak na tvrdý restart?
Užitečné odkazy