Domovská stránka > J > Jak Vyčistit Politou Klávesnici U Notebooku?

Jak vyčistit Politou klávesnici u notebooku?

Pokud došlo k polití seshora přes klávesnici, otočte notebook klávesnicí dolů a nechte vytéct tekutinu. Notebook poté nespouštějte a vezměte jej do servisního centra (Praha 2 nebo Praha 4) na vyčištění (baterii nechte odpojenou). Dodržením tohoto postupu maximalizujete šanci na záchranu notebooku.

Přečtěte si více

Související článek

Jak aktivovat klávesnici?

Přejděte na úvodní obrazovku a vyberte nastavení.

Můžete se také zeptat, jak uvést notebook do továrního nastavení?

Obnovení počítače do továrního nastavení
  1. Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Aktualizovat & Zabezpečení > Obnovení . Otevření nastavení obnovení
  2. V části Obnovit počítač do továrního nastavení vyberte Spustit a pak zvolte některou z možností a nastavení uvedených v tabulce níže.
Následně, jak si pročistit počítač?
Ve Windows je již několik verzí dostupný nástroj Vyčištění disku, který zajistí hrubý úklid odstraněním nepotřebných dat. Pro jeho nejrychlejší spuštění stiskněte klávesu Win a vepište cleanmgr. Doporučujeme jej rovnou spustit jako administrátor po kliknutí pravým tlačítkem.

Jak vyčistit počítač zdarma?

Mezi programy, které čistí počítač zdarma od virů, patří:
  1. CCleaner.
  2. Comodo Sytem Cleaner.
  3. Advanced SytemCare.
  4. Glary Utilities.
  5. AVG TuneUp.
  6. Clean Master.
Jak vysát notebook?
Je vhodné nejdříve vyfukovat prach otvorem, kterým ventilátor vzduch nasává (tedy nejčastěji zespodu) a nikoliv otvorem, kterým je vzduch ventilátorem vytlačován z notebooku (nejčastěji na stranu). Abychom ulpělý prach z chladiče nefoukali zpět do prostoru ventilátoru. Nebo můžete využít kompresor.

Související článek

Jak zapnout klávesnici na notebooku HP?

Pokud má váš notebook podsvícenou klávesnici, můžete ji zapnout nebo vypnout stisknutím klávesy F5 nebo F4. Může být nutné současně stisknout funkční klávesu.

Pokud jde o toto, jak oživit notebook?

[Notebook] Řešení problému - Počítač nelze zapnout a objeví se černá obrazovka
  1. Odstraňte baterii (některé modely nemají vyjímatelnou baterii) a adaptér.
  2. Stiskněte a podržte zapínací tlačítko po dobu 40 sekund.
  3. Znovu připojte baterii (pouze pro modely s vyjímatelnou baterií) a připojte adaptér.
Jak rozebrat klávesnici notebooku?
Všechny mechanické klávesnice naproti tomu mají odstranitelné klávesy. Udělat to lze pomocí šroubováku nebo špachtličky, ale vážně byste to neměli takto dělat. Abyste zabránili poškození, existují speciální nástroje – kleště na vyndávání kláves. Pokud jsou klávesy opravdu špinavé, zvažte odmočení přes noc.

Jak vyčistit ventilátor v koupelně?

Nejprve se ujistěte, že můžete bezpečně čistit ventilátor tím, že vypnete elektřinu v koupelně. Poté sejměte kryt ventilátoru, vydrhněte jej nebo ho na chvíli ponořte do vody se saponátem. Vyčistěte větrací mřížku hadříkem a pokuste se také dostat do všech zákoutí - zkuste použít štětec nebo starý zubní kartáček.
Jak vycistit vetrak procesoru?
Pokud je chladič na procesoru zanesen, je třeba ho vyčistit. Jednou z možností je sundat chladič, odmontovat z něj větrák a vše vyčistit. Pokud budete postupovat tímto způsobem, pak budete muset odstranit teplovodivou pastu, která je mezi procesorem a chladičem a znova nanést novou pastu.

Můžete se také zeptat, jak na prach v počítači?

Mnohem efektivnější je použít sprej se stlačeným vzduchem nebo kompresor. (Pokud nedisponujete ani jedním, můžete se samozřejmě pokusit vyfoukat prach pumpičkou na kola nebo dokonce ústy. Tímto způsobem však PC zbavíte prachu jen částečně.)

By Heloise

Similar articles

Jak odstranit Odebirany Kalendář? :: Jak často čistit notebook?
Užitečné odkazy