Domovská stránka > J > Jak Sundat Spunty Z Airpods?

Jak sundat Spunty z AirPods?

Co se týče výměny špuntů, ta je naprosto jednoduchá. Silikonové “kloboučky” jsou totiž na těle AirPods Pro “jen” přicvaknuty, takže je lze velmi jednoduše “odcvaknout a následně místo nich přicvaknout větší či menší velikost. Jediné, co je potřeba hlídat, je tvar jejich spodku.

Přečtěte si více

Související článek

Jak spárovat AirPods se Samsungem?

Přejděte do nastavení zařízení. Je dobré se ujistit, že je telefon nebo zařízení připojeno k internetu. Pokud držíte sluchátka AirPods v blízkosti zařízení, můžete stisknout tlačítko na zadní straně pouzdra. V seznamu připojených zařízení se objeví vaše sluchátka AirPods.

Pokud jde o toto, jak vycistit pouzdro na airpods?

Pokud byste na samotných sluchátkách měli skvrny, stačí je otřít zmiňovaným hadříkem, nanejvýš navlhčeným čistou vodou. Je ale nutné je následně otřít suchým hadříkem (který nepouští vlákna) a před zpětným vložením do nabíjecího pouzdra je nechat kompletně uschnout.
Když to vezmeme v úvahu, jak rozebrat airpods?
Sluchátka je stále nemožné rozebrat bez trvalého poškození, jakékoliv opravy či servis jsou tak zcela mimo hru. Co se týče změn, od posledně se nepatrně liší zavírací mechanismus krabičky, přítomnost cívek pro bezdrátové nabíjení.

Jak promazat systémová data?

Pokud používáte starší verzi systému Android, máte možnost vymazat všechny soubory v mezipaměti jediným kliknutím. Přejdete do Nastavení - Úložiště - Data v mezipaměti - Vymazat mezipaměť a máte hotovo.
Jak zmenšit velikost systému iPhone?
Nyní se stačí podívat do Nastavení -> Obecné -> Úložiště: iPhone (iPad) a sjet úplně dolů, kde se nachází položka Systém. Ve většině případů se Systém rekalkuluje a sníží svou velikost o řádově jednotky až desítky gigabajtů.

Související článek

Jak propojit 2 AirPods?

Můžete přejít do nastavení a možností. Tlačítko dlouze podržte. V ostatních zařízeních ji můžete vidět v nastavení. Ze seznamu vyberte tento druhý pár sluchátek.

Jak smazat ostatní v iPhonu?

Postup je následující:
  1. Prvně je nutné, abyste na vašem iPhonu otevřeli nativní aplikaci Nastavení.
  2. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte níže a otevřete sekci Safari.
  3. Zde sjeďte dolů a klepněte na Smazat historii a data stránek.
  4. Nakonec volbu potvrďte klepnutím na Smazat historii a data.
Jak zrychlit iPhone 12 pro?
Vypnutí průhledných prvků

Dobrou zprávou je, že můžete průhlednost v rámci iOS deaktivovat, tudíž se namísto ní na pozadí zobrazí neprůhledná barva, čímž hardwaru můžete pomoci. Pro vypnutí průhlednosti přejděte do Nastavení → Zpřístupnění → Displej a velikost textu, kde zapněte možnost Snížení průhlednosti.

Jak zrychlit iPhone XR?

5 tipů, jak zrychlit iPhone
  1. Pravidelné aktualizace systému.
  2. Uvolnění místa.
  3. Vypnutí aktualizace aplikací na pozadí
  4. Vypnutí spuštěných aplikací
  5. Zavření panelů v Safari.
Co se stane když Resetuju iPhone?
Obnovení továrního nastavení vymaže z iPhonu, iPadu nebo iPodu veškerá data a nastavení a nainstaluje nejnovější verzi iOS, iPadOS nebo softwaru iPodu.

A jak dát telefon do továrního nastavení bez hesla?

Stiskněte a držte tlačítko pro zvýšení hlasitosti a následně zařízení zapněte tlačítkem napájení. Pokud se zobrazí (většinou textová) nabídka, použijte tlačítka pro nastavení hlasitosti pro výběr režimu konzole pro zotavení (Recovery, Recovery mode,) či smazání dat (Wipe data).

By Barmen Zatarain

Similar articles

Jak se zbavit virů v kalendari iPhone? :: Jak dát iPad do továrního nastavení?
Užitečné odkazy