Domovská stránka > J > Jak Obnovit Cd?

Jak obnovit CD?

Hledáte-li komplexní řešení obnovy dat, můžete sáhnout po aplikaci nazvané CD Roller. Ta dokáže kromě obnovy dat z poškrábaných, poškozených nebo defektních nosičů i přistupovat k již přepsaným sekcím na CD a DVD.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Jak udělat průhledné CD?

Pokud nemáte průhledné CD, strhněte z obyčejného CD stříbrnou fólii pomocí lepící pásky. Ustřihněte si kousek pásky a pevně přimáčkněte na zadní stranu Page 2 cédéčka. Rychlým pohybem strhněte část fólie. Pohyb opakujte tak dlouho, až bude cédéčko čisté.
Jak namalovat cédéčko?
Na CD naneste v různých šířkách a barvách slabou vrstvou barvy na sklo do tvaru kruhů. Nanesení poslední barvy ukončete asi 1 cm od okraje CD. 2. Hned po zaplnění plochy barvami na sklo vezmeme špejli a postupně od středu nebo od kraje jedním tahem barvy propojte.

Lidé se také ptají, jak sundat starou izolepu?

Použijte líh, v žádném případě NEPOUZIVEJTE rozpoštědla(ředidla, odlakovač, benzín, atd). Kdy plastový povrch naleptáte. Nejlepší je obyčejný líh na plast nepůsobí.
Jak odstranit papírovou pásku?
Pokud nemůžete použít olej, vyzkoušejte teplo. Přilnavost zbytků pásky může významně oslabit právě vyšší teplota. Postačí vám tak kritické místo nahřát fénem. Ten nastavte na nízkou až střední teplotu a držte jej cca 15 cm nad postiženým místem.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Jak odstranit lep?

Ponoříme sklenice do dřezu nebo lavoru s horkou vodou a mýdlovou pěnou. Použijeme kvalitní prostředek na nádobí jako například Savo na nádobí. Necháme sklenice půl hodiny odmočit. Po této době by se lepidlo mělo snadno uvolnit a nálepky jednoduše sloupnout.
Pokud jde o toto, jak se zbavit nálepky ze skla?
Umyté sklenice vložíme do nádoby s horkou vodou, ve které jsme rozmíchali trochu saponátu. Musí být celé ponořené. Necháme je tam přibližně půl hodiny, pak je vyndáme a nálepka by měla jít jednoduše sloupnout. Ještě jednou pak sklenice pořádně omyjeme, abychom je zbavili i zbytků lepidla a máme hotovo.

Jak nejlépe odstranit lepidlo ze skla?

Do misky dejte 4 lžíce majonézy a 1 lžíci vinného octa. Ingredience dobře promíchejte a vzniklou pastu naneste v tenké vrstvě na lepidlo. Směs nechte působit 3-5 minut. Pro odstranění lepidla použijte škrabku a poté sklo opláchněte mýdlovou vodou.
Když to vezmeme v úvahu, jak odstranit vteřinové lepidlo ze skla?
Jak odstranit vteřinové lepidlo ze skla a kovu

Rozpouštědlo na bázi acetonu je nejlepším řešením i v tomto případě. Naneseme ho na vrstvu lepidla hadříkem nebo vatou a jemně tlačíme, až se lepidlo začne rozpouštět.

Jak opravit DVD mechaniku?

Aktualizujte ovladače podle následujících kroků.
  1. Přejděte na Start a zadejte devmgmt.msc.
  2. Výběrem nejlepšího výsledku otevřete Správce zařízení
  3. Ve Správci zařízení rozbalte položku Jednotky CD/DVD-ROM.
  4. Klepněte pravým tlačítkem myši na zařízení CD a DVD a vyberte možnost Odinstalovat.

By Also

Similar articles

Jak zrusit navýšení iCloud? :: Jak vyčistit DVD mechaniku?
Užitečné odkazy