Domovská stránka > J > Jak Vrátit Ikony Na Plochu Xiaomi?

Jak vrátit ikony na plochu Xiaomi?

Pokud vám ikona systémové aplikace z displeje zmizela, tak k tomu může dojít pouze jediným způsobem a to tak, když prst podržíte dlouze na ikoně aplikace a táhnete ji po displeji a překryjete s ní ikonu aplikace druhé.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Kde je v Androidu plocha?

V závislosti na telefonu: Přejeďte ze spodní části obrazovky nahoru. Klepněte na tlačítko plochy. nebo toto tlačítko plochy.
Jak odemknout domovskou stránku?
Podržte prst na volném místě obrazovky. V nabídce, která se zobrazí při spodní části obrazovky, klepněte na Nastavení. Aktivujte přepínač Uzamknout rozložení Domovské obrazovky.

Pokud jde o toto, jak dostat aplikaci na plochu samsung?

Zkratky z menu aplikací lze přidat na plochu Androida

Podržením prstu na ikoně aplikace se zobrazí menu s dalšími možnostmi. Mnoho aplikací má v tomto menu rychlé volby, jak se dostat k nejpoužívanějším funkcím.
A jak přidat aplikaci na plochu telefonu?
· Chcete-li přemístit ikonu aplikace na domovskou obrazovku, klepněte a podržte danou aplikaci a přesuňte ji na požadované místo. Poté stisk uvolněte pro umístění. · Chcete-li odstranit ikonu aplikace z domovské obrazovky, klepněte na nic a podržte.

Související článek

Jak vratit penize Apple?

Standardní pravidla pro vrácení zboží se řídí pravidly společnosti Apple. Pokud si to rozmyslíte, můžete nám svůj hardware vrátit. Software můžete vrátit, pokud je balení nepoškozené.

Lidé se také ptají, jak si zmenit ikony?

Abychom vstoupili do nastavení ikon, stiskneme položku Vzhled a chování. Hned prvním nastavením je Motiv ikon, což je přesně to, co ke změně ikon potřebujeme. Výběrem této položky se nám zobrazí všechny balíčky ikon, které máme v zařízení nainstalovány. K jejich aplikaci na ně stačí pouze ťuknout.
Jak si změnit ikony na Xiaomi?
Pokud netrváte na výchozí obrazovce od Xiaomi, doporučuji nainstalovat aplikaci Nova Launcher, následně podržet prst na ikoně Pošta – Upravit – kliknout na ikonu – Předdefinované a vybrat si jinou ikonu.

Jak vytvořit ikonu na ploše?

Klikněte pravým tlačítkem na název nebo dlaždici aplikace a pak vyberte Otevřít umístění souboru. Pravým tlačítkem klikněte na název souboru aplikace a pak klikněte na Odeslat > Plocha (vytvořit zástupce). Na ploše se objeví zástupce aplikace.
Jak dostat soubor na plochu Android?
Stačí přidržet prst na souboru a v menu vybrat dát zástupce na plochu. Takto si můžete dát na stránku své oblíbené třeba filmy a ne je dlouze hledat v zařízení.

Jak dostat kontakt na plochu Android?

To provedete tak, že z karty kontaktu zvolíte v menu položku Umístit na plochu. Na ploše se pak objeví ikona, která přímo otevře daný kontakt. Pokud máte oblíbených kontaktů více, můžete si je sdružit do složek (jednotlivé ikony přetáhnete na sebe), které vhodně nazvete – např. Rodina, Práce, Kamarádi.

By Murton Emens

Similar articles

Jak srovnat ikony na ploše? :: Jak vložit smajlíka?
Užitečné odkazy