Domovská stránka > J > Jak Se Dovolat Na Slovensko?

Jak se dovolat na Slovensko?

Mezinárodní předvolba +421 – Slovensko

Mezinárodní telefonní předvolba +421 patří státu: Slovensko.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dovolat do Anglie?

Potřebujete si zapamatovat pouze mezinárodní předvolbu Spojeného království. Mnoho lidí používá druhý platný tvar.

Jak volat v Chorvatsku?

Telefonování z České republiky do Chorvatska:
  1. Mezinárodní volací číslo pro Chorvatsko je 00385 (z mobilních telefonů možno ve tvaru +385)
  2. Následuje národní směrové číslo (bez 0 na začátku), např.
  3. Pak se vytáčí účastnické číslo.
  4. Celý tvar pak vypadá takto (příklad níže uvedeného Velvyslanectví ČR v Záhřebu):
Můžete se také zeptat, jak je to s voláním do zahraničí?
Co je Volání do zahraničí? Službu Volání do zahraničí využíváte ve chvíli, kdy voláte z ČR na zahraniční číslo. Nemusíte nic nastavovat, jen vytočíte číslo se zahraniční předvolbou úplně stejně, jako byste volali na domácí číslo. Ceny se liší od vašeho standardního tarifu a řídí se aktuálním ceníkem.

Když to vezmeme v úvahu, kde platí roaming?

Obecně platí, že roaming na hovory, SMS a data za domácí ceny můžete využívat kdekoli v EU tehdy, pokud trávíte více času doma než v zahraničí nebo používáte mobilní telefon více doma než v cizině.
Lidé se také ptají, kdo platí roaming?
Jak je to s roamingem a daty? Pokud tuzemský spotřebitel vycestuje do zahraničí a uskutečňuje hovory, posílá SMS nebo MMS a spotřebovává data v zahraniční destinaci, pak se jedná o roaming. Když se jedná o Evropskou unii, zákazník na dovolené v EU volající v rámci téže země platí hovor účtovaný podle svého tarifu.

Související článek

Proč se mi nemůže nikdo dovolat?

Když mi nikdo nevolá, je třeba změnit síť. To že jsem na internetu nic neřeší, signál jede dál bez ohledu na to, jak se přepíná mezi režimy, tak se to děje. Telefon musí být přepnutý na 2G.

Lidé se také ptají, jak volat na pevnou linku?

VoipDiscount je bezplatná aplikace, která vám dovolí telefonovat pomocí počítače připojeného k Internetu. Pomocí tohoto programu lze za určitých podmínek telefonovat na pevnou linku v ČR zcela zdarma. Pokud aplikaci pouze testujete, je váš hovor krácen a může být dlouhý maximálně jednu minutu.
Jak volat do ČR?
Jak volat z Ameriky do ČR

V Česku se tato předvolba nahrazuje dvěma nulami (00) nebo symbolem plus (+). Následuje kód země, do níž chcete hovor směřovat (Česko má 420, Slovensko 421), teprve poté následuje samotné telefonní číslo.

Jak volat do Česka z USA?

Při volání z USA do ČR je zároveň potřeba uvést i telefonní předvolbu Evropy. Je jí kód 011. Pokud tedy bude někdo z USA chtít volat do ČR, číslo, které vytočí musí začínat 011420 (011 Evropa a 420 ČR).
A jak volat na ukrajinu zdarma?
Konkurenční Vodafone bezplatný roaming zachovává i nadále. „Zákazníkům s českým číslem na Ukrajině Vodafone neúčtuje žádný poplatek za volání a SMS na česká a ukrajinská čísla včetně příchozích hovorů," informoval redakci Mobil.iDNES.cz tiskový mluvčí Vodafonu Ondřej Luštinec.

Následně, kolik stojí sms mimo eu?

SMS z ČR do zahraničí vás vyjde na 1,75 Kč (když píšete do zemí Regionu 1) nebo na 2,52 Kč (pro ostatní země), MMS na 6,55 Kč. Pro volání, SMS a MMS do ciziny zadávejte telefonní číslo s mezinárodní předvolbou.

By Harve Ausburn

Similar articles

Jak správně telefonovat? :: Jak volat levně do zahraničí?
Užitečné odkazy