Domovská stránka > J > Jak Uložit Jednu Stránku Z Wordu?

Jak uložit jednu stránku z Wordu?

Umístěte kurzor na začátek stránky, kterou chcete zkopírovat. Klikněte a přetáhněte kurzor do dolní části stránky, kterou chcete zkopírovat. Stiskněte kombinaci kláves Ctrl+C na klávesnici. Tip: Dalším způsobem, jak zkopírovat zvýrazněný text, je kliknout na Domů > Kopírovat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dělá řádkování ve Wordu?

Přejděte na domovskou stránku.

Následně, jak upravit rozložení stránky?

Přizpůsobit jedné stránce
  1. Klikněte na Rozložení stránky.
  2. V dialogovém okně Vzhled stránky vyberte kartu Stránka.
  3. Vyberte Přizpůsobit na v části Měřítko.
  4. Pokud chcete, aby se dokument vešel k tisku na jednu stránku, zvolte v polích Přizpůsobit na 1 stránku na výšku 1 na výšku.
A další otázka, jak udělat stránky ve wordu?
Na kartě Vložení klikněte na ikonu Číslo stránky a pak klikněte na Číslo stránky. Vyberte umístění a pak vyberte styl zarovnání. Word automaticky očísluje všechny stránky kromě určených titulových stránek.

Jak Nečíslovat obsah?

Ve Wordu podržte stisknutou klávesu CTRL a vyberte položku obsahu, kterou chcete přesunout na danou stránku v dokumentu. Toto funguje pro číslované i nečíslované položky obsahu.
Následně, jak ukončit stránku ve wordu?
Přejděte na Rozložení > konce > stránky.
  1. Klikněte nebo klepněte do dokumentu, kde chcete zalomit stránku.
  2. Zvolte Vložení > Konec stránky.

Související článek

Jak nastavit odsazení ve Wordu?

Pokud chcete změnit styl prvního řádku, klikněte pravým tlačítkem myši na styl Normální a vyberte možnost Změnit.vyberte formát a poté vyberte možnost Odstavec. Na kartě Odsazení a mezery můžete v části Odsazení změnit styl prvního řádku.

Jak uložit pouze jednu stránku v PDF?

Postup: Otevřete soubor PDF v aplikaci Acrobat a v pravém podokně klikněte na možnost Uspořádat stránky. Na panelu nástrojů Uspořádat stránky klikněte na možnost Přidat vlastní stránku.
A jak udělat kopii stránky?
Druhou možností je jít do přehledu všech stránek nebo příspěvků a najet myší na řádek příspěvku nebo stránky co chcete duplikovat. V menu co se zobrazí bude i odkaz Klonovat. Po kliknutí na odkaz se vytvoří kopie příspěvku nebo stránky, která bude označena jako koncept. Tentokrát nebudete přesměrováni do detailu.

Jak uložit pouze jednu stránku z PDF?

Otevřete PDF v aplikaci Acrobat. V pravém panelu zvolte nástroj Uspořádat stránky. Na sekundárním panelu nástrojů se zobrazí sada nástrojů uspořádání stránek a v oblasti Dokument se zobrazí miniatury stránek. Vyberte miniaturu stránky, kterou chcete odstranit, a kliknutím na ikonu Odstranit stránku odstraňte.
A další otázka, jak změnit rozložení stránky ve wordu?
Vyberte stránky nebo odstavce, u kterých chcete změnit orientaci. Klikněte na Rozložení stránky > ikona pro otevření dialogového okna Vzhled stránky. V okně Vzhled stránky v části Orientace klikněte na tlačítko Na výšku nebo Na šířku.

Navíc, jak změnit vzhled stránky?

Na kartě Návrh ve skupině Vzhled stránky vyberte Orientace. Klikněte na možnost Na výšku nebo Na šířku.

By Mingche

Similar articles

Jak lze nastavit vzhled stránky? :: Jak se zbavit červené podtržení v Powerpointu?
Užitečné odkazy