Domovská stránka > V > V Jakém Programu Sestříhat Hudbu?

V jakém programu sestříhat hudbu?

Audacity - s tímto programem snadno zvládnete nahrávání živé hudby, konvertovat různé zvukové záznamy do digitální podoby, editovat MP3, WAV a OGG, stříhat, kopírovat a mixovat zvuky, přidávat efekty a mnoho dalších činností. Zde najdete příručku k ovládání programu a k editaci hudby: Střih zvuku - příručka.

Přečtěte si více

Související článek

V čem spočívá omezení demoverze programu?

Existuje verze demoverze, která je omezena jedním nebo více způsoby. Program funguje pouze po určitý počet dní po instalaci.

V čem upravit hudbu?

Kapitoly článku:
  • Úvod.
  • Audacity.
  • Goldwave.
  • mp3DirectCut.
  • Wave Editor.
  • Nero WaveEditor.
  • Adobe Audition CC.
Následně, jak strihnout mp3?
mp3 cutter 8.8.11

mp3 cutter je přehledný a snadno ovladatelný nástroj pro střih audio souborů ve formátech MP3, WAVE, OGG, FLAC, AAC a WMA. Vystřiženou část skladby lze například uložit zvlášť do souboru, úplně odstranit, změnit pořadí přehrávání částí audio souborů apod.

Následně, jak se vypaluje na cd?

Vypálení zvukového CD (nebo datového CD/DVD)
  1. Spusťte program Windows Media Player.
  2. V knihovně přehrávače vyberte kartu vypálit , vyberte tlačítko možnosti vypalování
  3. Vložte do CD nebo DVD vypalovačky prázdný disk.
Jak kopírovat CD?
Vložte zvukové CD. Spusťte aplikaci Windows Media Player, a potom klikněte na záložku „Kopírovat z disku CD" v horní části okna. Když je počítač připojen k internetu, aplikace Windows Media Player získá informace o CD (název CD, název skladby nebo jméno umělce, atd.), a zobrazí je v okně.

Související článek

Na jakém principu funguje CMOS logika?

Vyrábějí se obvody s třístavovými výstupy. Zatímco tranzistor s kanálem P uzavírá, tranzistor s kanálem N jej otevírá. Je snadné vysledovat funkci obvodu NAND, který má vnitřní schéma zapojení.

Následně, jak kopírovat chráněné cd?

Clone CD 5.3.4.0

CloneCD je ideální program pro vytvoření záloh vašich datových i hudebních CD. Zálohu lze udělat i z disku, který je opatřen ochranou proti kopírování. CloneCD dokáže pracovat jak s CD, tak c DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD+R Dual Layer a DVD-RAM.
Někdo se také může ptát, jak otevřít soubor cda?
Soubory ve formátu CDA lze otevřít s Apple iTunes, VideoLAN VLC media player a jiné audio přehrávače v systému Mac OS, Microsoft Windows založené a Linux.

Následně, jak převést soubor flac do mp3?

Krok 1: Přetáhněte cílový soubor FLAC na web. Nebo si můžete vybrat soubor kliknutím na „Vybrat soubory" a poté vyhledejte soubor a nahrajte jej do online převaděče. Krok 2: Vyberte výstupní formát kliknutím na rozevírací seznam "Převést soubory na". Zde vybereme MP3 jako výstupní formát.
Jak převést soubor M4A na MP3?
Pokud máte v počítači PC nebo Mac soubory M4A, můžete k převodu souborů M4A na MP4 použít výkonný AnyMP3 Video Converter Ultimate. Další možností, jak změnit kodek M4A na MP3, je iTunes. Jednoduchým způsobem je převést M4A na MP3 v programu Windows Media Player.

Pokud jde o toto, jak převést video do mp3?

Audio Video Converter to MP3 & MP4 je dokonalý software pro převod videa, který dokáže převést domácí DVD a video soubory včetně 4K videí na všechna populární videa a audio, jako jsou MP3, M4A, WAV, WMA, AAC, OGG, MP4, MOV, MKV, AVI, WMV, MPEG, WEBM, FLV, spolu s HD videi.

By Isabeau

Similar articles

Jak změnit formát prezentace? :: Jak povolit USB port?
Užitečné odkazy