Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Nainstalovat Aplikace?

Proč mi nejde nainstalovat aplikace?

Zkontrolujte místo v úložišti

Pokud máte v zařízení nedostatek místa, nebude možné stahovat a instalovat aplikace. V zařízení může být málo místa v těchto případech: Zobrazí se vám oznámení ohledně místa v úložišti. Máte k dispozici méně než 1 GB.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nainstalovat Windows 10 z Windows Vista?

Z Windows Vista nelze upgradovat. Jedinou možností je čistá instalace. Musíte spustit systém z instalačního média.

Navíc, jak nainstalovat android auto do telefonu?

Pokud máte telefon s Androidem verze 10 a novější, máte vyhráno, Android auto je vestavěno v systému a nemusíte nic instalovat. Pro starší verze je nutné stáhnout Android auto jako aplikaci z Google play, potřebujete ovšem verzi 5 nebo vyšší.
Jak zmenit jazyk na Wish?
Wish v češtině

Zatímco u jiných čínských e-shopech v češtině, mezi které se řadí např. neméně oblíbený AliExpress, dále BangGood, DHgate, DealExtreme apod., je potřeba doklikat se k překladači, který tamní rozhraní do českého jazyka převede, Wish se přeloží automaticky.

Proč je Netflix v angličtině?

Netflix přešel na češtinu už poměrně dávno. Pokud se Vám automaticky nepřepnula z angličtiny, máme pro Vás ten nejjednodušší návod, jak si to udělat sami. Ze všeho nejdříve se přihlašte na svůj Netflix. Poté v pravém horním rohu klikněte na Spravovat profily a vyberte účet, který chcete přepnout do češtiny.
Lidé se také ptají, jak změnit polohu v pokémon go?
Simulace pohybu

V tom prvním vyberete na mapě dva body, zvolíte si vaši rychlost a aplikace bude následně automaticky měnit vaši polohu na základě rychlosti. Jak již samotný název napovídá, tak Multi-spot Mode vám k tomu ještě umožní vybrat několik dalších bodů, čímž si prakticky naplánujete vaši virtuální procházku.

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Následně, jak upravit polohu iphone?

Přejděte do Nastavení > Soukromí > Polohové služby. Klepněte na aplikaci, u které chcete zkontrolovat nebo změnit nastavení přístupu nebo si přečíst odůvodnění její žádosti o přístup k polohovým službám.
Když to vezmeme v úvahu, co dělat když se mi nejde přihlásit k icloudu?
Můžete taky navštívit Apple Store a požádat o použití některého ze zařízení v prodejně. Pokud nastavíte kontakt pro obnovení účtu, může vám také pomoct obnovit heslo. Obnovení účtu použijte jenom jako poslední východisko v případě, že se nemůžete přihlásit a ani vám nejde obnovit heslo k vašemu Apple ID.

Navíc, jak se přihlásit do icloudu na pc?

Přihlášení a používání iCloudu na ostatních zařízeních

V počítači s Windows můžete nastavit a přihlásit se do iCloudu pro Windows a získat tak přístup ke svým fotografiím, dokumentům a dalším souborům. Můžete se také přihlásit na webu iCloud.com z prohlížeče.
Lidé se také ptají, proč se nejde přihlásit k apple id?
Zkontrolujte, že iPhone, iPad nebo PC má dobré připojení k internetu a že máte v iPhonu nebo iPadu zapnutá mobilní data – přejděte do Nastavení >Mobilní síť nebo Mobilní data. Pokud je toto nastavení vypnuté, nebudete mít přístup ke svému Apple ID a iCloudu, pokud nebudete připojení k síti Wi-Fi.

Jak dát Google do češtiny?

Změna nastavení jazyka webu
  1. Přihlaste se k účtu Google.
  2. Vlevo klikněte na Osobní údaje.
  3. V sekci Obecné předvolby webu klikněte na Jazyk Upravit .
  4. Vyhledejte a vyberte preferovaný jazyk.
  5. Klikněte na Vybrat.
  6. Pokud rozumíte více jazykům, klepněte na + Přidat další jazyk.

By Narton

Similar articles

Jak zmenit barvu odkazu HTML? :: Jak prepnout App Store na jinou zemi?
Užitečné odkazy