Domovská stránka > J > Jak Nahrat Soubory Na Icloud?

Jak nahrat soubory na iCloud?

Přetáhněte soubory z plochy nebo z adresáře v počítači do okna iCloud Drivu nebo na ikonu složky v okně iCloud Drivu. Pokud je přetáhnete na ikonu složky, ta se zvýrazní, což potvrzuje, že přetahované soubory se nahrají do této složky. , vyberte soubory, které chcete nahrát, a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Můžete se také zeptat, co všechno se ukládá na icloud?

Vytvořením účtu iCloudu získáte úložiště iCloud Drive, knihovnu fotek na iCloudu (cloudové úložiště fotografií), rodinné sdílení, služby Safari a Klíčenky na iCloudu a další. iCloud je relativně nedávný přírůstek do portfolia Applu.
Navíc, jak navyšit icloud?
Stačí kliknout na váš účet, poté na iCloud, pak na tlačítko Spravovat úložiště a poté na tlačítko Navýšit. Následně si vyberete, o jakou variantu předplatného máte zájem, a transakci potvrdíte.

Jak zrušit iCloud drive?

První co musíte udělat je jít do Nastavení/Settings a tam kliknout nahoře vlevo na vaše Apple ID a poté na iCloud. Abyste se zbavili iCloudu, tak musíte vypnout používání iCloudu postupně pro všechny uvedené aplikace. Včetně samostatného iCloud Drive. Skutečně vás čeká klikání/vypínání každé jednotlivé.
Jak synchronizovat iPhone a iCloud?
Když pro aplikaci zapnete iCloud, její data se bezpečně uloží na iCloud a automaticky se budou synchronizovat mezi zařízeními.
...
Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Přejděte do Nastavení > vaše jméno.
  2. Klepněte na iCloud.
  3. Klepnutím vyberte, které aplikace mají iCloud používat.

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Někdo se také může ptát, jak poslat odkaz na icloud?

Sdílení fotek a videí pomocí odkazu na iCloud na webu iCloud.com
  1. Zvolte Poslat e‑mailem a klikněte na Otevřít Mail. Otevře se okno nového e‑mailu s odkazem na vaši sbírku fotek.
  2. Klikněte na tlačítko Zkopírovat odkaz a potom na Zkopírovat odkaz. Pošlete odkaz přátelům.
Když to vezmeme v úvahu, jak nahrát fotky z pc na icloud?
Pomocí webu iCloud.com můžete z počítače nahrávat obrázky ve formátu JPEG.
  1. Ve Fotkách na webu iCloud.com klikněte na .
  2. Vyberte fotky, které chcete ze svého počítače přidat, a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Když to vezmeme v úvahu, jak funguje sdílený icloud?

Sdílení pomocí iCloudu

Se skupinou Rodinné sdílení, i bez ní, můžete využívat funkce iCloudu k propojení rodiny tak, že budete sdílet kalendář, seznamy úkolů a další obsah. Osoby z rodiny si budou muset na svých zařízeních zapnout funkce iCloudu, které chtějí používat.
A co je to zaloha na icloudu?
Mezi hlavní výhody zálohování na iCloudu patří především "samostatnost". V zásadě totiž nemusíte na nic myslet, nic nastavovat, stačí jenom dodržovat základní pravidlo. Tím je připojení ke stabilní Wi-Fi a naše rada pak mít telefon na nabíječce.

Co je záloha na iCloud?

Své zálohy na iCloudu můžete zobrazovat a spravovat na iPhonu, iPadu, iPodu touch, Macu nebo počítači s Windows. Pokud si chcete zvolit, které aplikace a data se budou zálohovat, přečtěte si část Zálohování iPhonu, iPadu a iPodu touch na iCloudu.

By Romo

Similar articles

Co se stane kdyz Prestanu platit iCloud? :: Jak zkontrolovat PC?
Užitečné odkazy