Domovská stránka > J > Jak Rozdělit Buňku V Excelu Na Dvě?

Jak rozdělit buňku v Excelu na dvě?

Na kartě Data klikněte ve skupině Datové nástroje na položku Text do sloupců. Otevře se Průvodce převodem textu na sloupce. Pokud ještě není vybraná možnost Oddělovač, zvolte A pak klikněte na Další. Výběrem oddělovače nebo oddělovačů definujte místa, kam chcete obsah buňky rozdělit.

Přečtěte si více

Související článek

Jak rozdělit disk?

Kliknutím na pevný disk jej rozdělíte. V zobrazeném okně můžete změnit pouze velikost zmenšení. Hodnota je malá. Množství volného místa na disku, které získáte, odpovídá počtu megabajtů, o které oddíl zmenšíte.

Pokud jde o toto, jak rozdělit sloupec v excelu na dva?

Vyberte buňku nebo sloupec s textem, který chcete rozdělit. Vyberte Data > text do sloupců. V Průvodci převodem textu na sloupcevyberte Možnost s oddělovači > Další. Vyberte oddělovače dat.
Když to vezmeme v úvahu, jak spojit 2 buňky?
Sloučení buněk
  1. Klikněte na první buňku a stiskněte Shift a pak klikněte na poslední buňku v oblasti, kterou chcete sloučit. Důležité informace: Ujistěte se, že data obsahuje jenom jedna z buněk v oblasti.
  2. Klikněte na Domů > Sloučit a zarovnat na střed.

Pokud jde o toto, jak rozdělit text v buňce?

Vyberte buňku, Oblast nebo celý sloupec obsahující textové hodnoty, které chcete rozdělit. Na kartě Data klikněte ve skupině Datové nástroje na položku Text do sloupců. Podle pokynů v Průvodci převodem textu do sloupců určete, jak chcete text rozdělit do samostatných sloupců.
Pokud jde o toto, jak rozdělit číslo v buňce?
Vyberte buňky s číslem, které potřebujete rozdělit na číslice, a poté klikněte Kutools > Sloučit a rozdělit > Rozdělit buňky. Viz snímek obrazovky: 2. V Rozdělit buňky v dialogovém okně vyberte Rozdělit na sloupce možnost v typ a v části Zadat oddělovač vyberte možnost Zadat šířku a do textového pole zadejte číslo 1.

Související článek

Jak vypočítat IRR v Excelu?

Intervalová návratnost je vrácena funkcí IRR. Pomocí vzorce můžete IRR převést na roční míru návratnosti.

Navíc, jak psát v excelu pod sebe?

Pokud chcete v buňce na listu začít psát nový řádek textu nebo mezi řádky či odstavce umístit mezeru, vložte zalomení řádku stisknutím Alt+Enter. Poklikejte na buňku, do které chcete vložit zalomení řádku (nebo buňku vyberte a stiskněte F2).
A další otázka, jak v excelu oddělit jméno a příjmení?
Příklad: Máme v buňkách napsaná jména a příjmení a chceme mít křestní jména v jednom sloupci a příjmení ve druhém.
  1. Označ si buňky, které chceš rozdělit a běž na kartu Data – Text do sloupců.
  2. Vyber možnost Oddělovač a klikni na Další.
  3. Vyber, který oddělovač mezi slovy máš.

Pokud jde o toto, jak vložit text do excelu?

Po instalaci Kutools pro Excel, prosím, postupujte takto:(Zdarma ke stažení Kutools pro Excel nyní!) 1. Vyberte rozsah, do kterého chcete přidat text, a poté klikněte Kutools > Text > Add Text.
Jak dát text do sloupců?
Rozdělení textu do více sloupců je přitom v textovém editoru Word velmi snadné. Přejděte na kartu »Rozložení« a v části »Vzhled stránky« klepněte na »Sloupce«. Z nabídky pak zvolte počet sloupců, buďto z připravených předvoleb, nebo s použitím funkce »Další sloupce«.

Jak sloučit dva sloupce do jednoho Excel?

Formule 1: = A2 & B2 & C2 &

Do buňky D2 zadejte vzorec = A2 & B2 & C2a potom přetáhněte úchyt automatického vyplňování dolů, abyste vzorec použili na další buňky v aktivním sloupci. A sloupce dat byly sloučeny do jednoho sloupce.

By Nicks

Similar articles

Proč nejdou sloučit buňky v Excelu? :: Jak zprůhlednit fotku?
Užitečné odkazy