Domovská stránka > J > Jak Upravit Fotky Ve Windows 10?

Jak upravit fotky ve Windows 10?

Úprava fotky

Pak vyberte fotku, kterou chcete změnit. Začněte tak, že v horní části obrazovky vyberete upravit & vytvořit . Vyberte Upravit a pak vyberte Oříznout a otočit, Filtry nebo Úpravy. Pomocí těchto funkcí můžete pozměnit vlastnosti, jako jsou světlo, barva nebo jasnost, a také odstranit efekt červených očí.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Co upravit na fotce?

Pokud jste ve focení nováčky, možná řešíte, jaké úpravy vlastně udělat, aby vaše fotky prokoukly. Ukážeme vám několik úplně základních.
...
Na této fotce si ukážeme základní úpravy.
  1. Ořez a otočení
  2. Vyrovnání bílé
  3. Expozice.
  4. Základní úprava barev.
  5. Třešnička na dortu – efekty.
Následně, jaký editor fotek?
Photoshop zná asi každý, ale jeho poměrně mladá konkurence Affinity Photo rozhodně stojí za povšimnutí. Ačkoli se jedná o relativně levnou aplikaci placenou jednorázově, jde o plnohodnotného a výkonného rivala produktů od Adobe. Jedná se čistě o editor – aplikace neobsahuje nástroje pro procházení a katalogizaci fotek.

A další otázka, jak editovat fotky?

Fotky Google vám podle typu fotek navrhnou možnosti úprav, které můžete použít jedním klepnutím.
  1. Otevřete fotku, kterou chcete upravit, a klepněte na ikonu úprav .
  2. Pokud chcete použít navrhovanou úpravu, klepněte na její název.
  3. Pokud chcete změny vrátit zpět, klepněte na navrhovanou možnost úpravy znovu.
Kde najdu oblíbené fotky Windows 10?
Aplikace Fotky ve Windows 10 shromažďuje fotky z počítače, telefonu a dalších zařízení a umožňuje je umístit na jedno místo, kde můžete snadněji najít to, co hledáte. Pokud chcete začít, zadejte do vyhledávacího pole na hlavním panelu fotky a ve výsledcích vyberte aplikaci Fotky.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Jak narovnat fotografií?

Vybereme nástroj Rotace, a u něho ve vlastnostech zaškrtneme volbu Zpět (Korektivní). Klikneme do obrázku a mříž natočíme do úhlu, ve kterém je obrázek křivě, mříž by tedy měla být rovnoběžná se šikmou linií obrázku, podle které chceme obrázek narovnat. Po zmáčknutí tlačítka Rotovat, se nám fotografie narovná.
A jak dobře upravit fotky?
Velká většina těch nejlepších nástrojů na úpravu fotek stlačená do jedné aplikace. Dalo by se napsat, že Adobe Photoshop Express má vše, co se od něj očekává – od klasických funkcí po propracované filtry a efekty či možnosti vytváření koláží. Zkrátka můžete upravovat do nekonečna. Ve verzi pro Android i iOS.

V čem upravovat fotky na mobilu?

V tomto článku najdete 6 nejlepších aplikací na upravování fotek v mobilu.
...
Nejlepší aplikace na úpravu fotek pro iPhone a Android (2022)
  • Nejlepší aplikace na upravování fotek – Snapseed.
  • VSCO.
  • Adobe Photoshop Express.
  • Aplikace Foodie.
  • Adobe Lightroom CC.
Co je editor fotografií?
Editory fotografií nabízejí funkce, které mohou zachránit nejeden nepovedený snímek. Odstranit jev červených očí, přidat jas či kontrast nebo něco zcela vyzmizíkovat. To jsou jen některé funkce, kterými disponují, a navíc jsou k dispozici zcela zdarma.

Jak upravovat fotky v RAW?

Co se týče úprav RAW fotek, kromě Capture One poslouží dobře i DXO PhotoLab nebo Siklypix. Někteří výrobci přikládají ke svým foťákům RAW software ušitý na míru danému modelu.

By Oz

Similar articles

Jak zkrášlit fotku? :: Jak vycentrovat text v HTML?
Užitečné odkazy