Domovská stránka > J > Jak Připnout Google Na Hlavní Panel?

Jak připnout Google na hlavní panel?

Připnutí aplikací na hlavní panel

Pokud je aplikace už otevřená na ploše, stiskněte a podržte ikonu aplikace na hlavním panelu (nebo na něj klikněte pravým tlačítkem) a pak vyberte Připnout na hlavní panel.

Přečtěte si více

Související článek

Co používat místo Google Play?

Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

Lidé se také ptají, jak poslat odkaz na webové stránky?

Klikneš pra vou myškou na odkaz, ten zmodrá, dáš kopírovat a pak vložíš do emailu.
Jak zkopírovat celou webovou stránku?
Lze, zmáčkni levý CTRL a otáčej kolečkem myši. Stránka se ti přiblíží či oddálí a můžeš kopírovat. stáhneš si stránku ve formátu .

Jak uložit celou webovou stránku?

Stažení stránky z Chromu k přečtení offline
  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Přejděte na požadovanou stránku.
  3. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Další nástroje. Uložit stránku jako.
  4. Vyberte, kam chcete stránku uložit.
  5. Klikněte na tlačítko Uložit.
Jak dát youtube na plochu?
Ulož stránku do oblíbených a po té pr tl myši vyber odeslat-plocha vytvořit zástupce. Ikonu si pak můžež změmit na cokoli. Tak si stáhni ikonu YT a ve Vlastnostech odkazu ji dej do Změnit ikonu.

Související článek

Jak instalovat aplikace bez Google Play?

Phone Clone vám pomůže najít vaše oblíbené aplikace. Do této aplikace lze přesunout data ze starého telefonu. Aplikace s daty můžete přetáhnout z obou zařízení. Proces přesunu aplikací je velmi jednoduchý.

Jak dát Steam na plochu?

Bohudík se o to pokoušet nemusíte, protože Steam umožňuje vytvořit zástupce přímo. Vyberte tedy ze seznamu požadovanou hru, klepněte na ni pravým tlačítkem myši a v kontextové nabídce zvolte Vytvořit zástupce na ploše.
Lidé se také ptají, jak dostat tiskárnu na plochu?
Krok 1: Klepněte pravým tlačítkem myši na prázdné místo na pracovní ploše klikněte na Nový a poté klepněte na tlačítko OK zkratka otevřete průvodce Vytvořit zástupce. klikněte další tlačítko. Krok 3: Nyní zadejte název zástupce. Jmenujeme to za Tiskárny jako zástupce pro složku tiskáren.

Jak poslat link na soubor?

Přejděte k souboru, jehož odkaz chcete zkopírovat. Klikněte na šipku rozevírací nabídky vedle souboru a potom klikněte na možnost Kopírovat odkaz. Vyberte více souborů a klikněte na možnost Sdílet > Kopírovat odkaz. Zobrazí se dialogové okno Kopírovat odkaz na soubor.
Jak Kopírovat hypertextový odkaz?
Výchozí chování je odkaz, který chcete vložit jako hypertextový odkaz: V Microsoft Edge zkopírujte adresu URL, kterou chcete použít, na panelu Adresa, a to tak, že na ni kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete Kopírovat z místní nabídky nebo vyberete adresu a stisknete klávesy CTRL + C.

Někdo se také může ptát, jak vytvořit url adresu?

Označíte-li slovo a kliknete na ikonu "spojeného řetězu" - Vložit / upravit odkaz, zobrazí se okno pro editaci odkazu. Nyní zkuste vytvořit odkaz na existující webovou stránku, zadáním URL odkazu (kdybyste chtěli například odkázat na náš blog, zadali byste do pole URL odkaz ve tvaru https://blog.inpage.cz/).

By Rexanna Brzenk

Similar articles

Jak vložit Text do fotky? :: Jak uložit odkaz na plochu Google Chrome?
Užitečné odkazy