Domovská stránka > J > Jak Vložit Kartu Do Portmonky?

Jak vložit kartu do portmonky?

V portmonce se nachází přes 210 karet, a kromě nich se zde zobrazují také aktuální akce a nejrůznější slevové kupóny, které přijdou vhod. Přidání nových karet je hračka a zvládne jej opravdu každý. Stačí stisknout tlačítko „Přidat kartu“ a následně si jen vybrat z dlouhého seznamu dle libosti.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vyndat SIM kartu z telefonu?

Slot pro sim kartu je na boku telefonu. Pouzdro telefonu je třeba sejmout. Odříznutý roh pouzdra by měl směřovat k odříznutému rohu karty SIM. Připevněte kartu SIM do držáku.

Jak uložit věrnostní karty do iPhonu?

Jak přidat svou kartu na iPhone?
  1. Klikněte na „Nastavení> Wallet a Apple Pay"
  2. Stiskněte „Přidat kreditní nebo debetní kartu"
  3. Chcete-li přidat kreditní kartu, klepněte na „Další" v pravém horním rohu obrazovky.
  4. Můžete ručně zadat číslo karty nebo použít kameru vašeho zařízení
Jak zálohovat Stocard?
Zálohování uložených karet je možné. Jde o volitelnou funkci. Zálohovat lze vždy do cloudu, například do cloudu Google. Pokud ztratíte telefon, nebo se s ním něco stane, o své karty tak nepřijdete.

Když to vezmeme v úvahu, jak mít kartou v mobilu?

Toto „placení přes mobil" je velmi jednoduché: Vezmete do ruky telefon, přiložíte jej k terminálu stejně jako běžnou bezkontaktní kartu, zadáte do něj PIN a máte zaplaceno. Nejpromyšlenější jsou komplexní řešení jako Google Pay nebo Apple Pay, přičemž obě jmenované služby už bez problémů běží i v Česku.
Pokud jde o toto, jak platit platebni kartou přes mobil?
Platit můžete telefony s operačním systémem Android 8 nebo vyšším. Při placení v obchodech stačí rozsvítit obrazovku telefonu a přiložit ho k terminálu. V některých případech budete muset telefon odemknout (platby nad 500 Kč nebo pokud jste platili bez odemčení třikrát po sobě). Aplikaci Google Pay nemusíte otevírat.

Související článek

Jak načíst SD kartu?

Pokud vložíte kartu SD do příslušného slotu, počkejte, až ji počítač nahraje. Pokud nemáte vestavěnou čtečku paměťových karet, je třeba použít externí čtečku. Zapojte čtečku do portu počítače a vložte kartu do slotu.

Jak pridat kartu do Peněženky?

V aplikaci Peněženka klepněte na e-peněžní kartu. Klepněte na Přidat hotovost. Zvolte částku a klepněte na Přidat. Zvolte kartu, kterou chcete zaplatit, a dokončete transakci ověřením pomocí Face ID nebo Touch ID.
Jak přidat platební kartu do Apple Watch?
Přidání karty do hodinek Apple Watch

Klepněte na volbu Moje hodinky a potom na volbu Peněženka a Apple Pay. Máte-li karty uložené na jiných zařízeních Apple anebo jste nedávno některé karty odstranili, klepněte vedle karty, kterou chcete přidat, na volbu Přidat a zadejte CVV kód této karty.

Navíc, jak pridat kartu ze stocard do wallet?

Otevřete aplikaci Stocard na iPhonu a klikněte na kartu "Pay". Přejděte do "Nastavení karty" (tři čárkované tečky v pravém horním rohu obrazovky). Poté klikněte na tlačítko "Přidat do Apple Wallet" a vyberte své hodinky Apple Watch.
Co vše lze pridat do Apple Wallet?
Věrnostní karty si dnes můžete pořídit prakticky úplně všude – na tankovacích stanicích, v supermarketech, anebo třeba v knihovně. Díky těmto věrnostním kartám můžete nejčastěji sbírat body, za které získáte odměnu, popřípadě můžete získat nějakou okamžitou slevu.

Pokud jde o toto, co lze pridat do apple wallet?

Každopádně vždy musíte v aplikaci hledat možnost v podobě „Přidat aplikaci do Wallet" apod. Oficiální možnost přidání karty do Wallet máte například u aplikací Walgreens Balance Rewards, Coca-Cola Vending Pass, Kohl's Yes2You Rewards.

By Augustin

Similar articles

Jaké karty lze přidat do Apple Wallet? :: Jak přečíst HTML soubor?
Užitečné odkazy