Domovská stránka > K > Kam Bezpečné Uložit Fotky?

Kam bezpečné uložit fotky?

Další možností, jak své fotografie ukládat jsou další cloudové varianty - Dropbox, Google Drive, OneDrive (Microsoft) a několik dalších, už ale méně slavných. Nesmíme ale zapomenout na zálohování fotek, třeba i dalších souborů.

Přečtěte si více

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Pokud jde o toto, kam nahrát obrázek?

TIP: kam ukládat obrázky na internetu
  1. 2i image hosting. Začneme u české internetové služby 2i image hosting, která nabídne uložení neomezeného počtu obrázků a generování jejich náhledů.
  2. ImageHosting.cz. I druhá služba, kterou si dnes představíme, pochází z České republiky.
  3. ImageShack.
Jak zálohovat fotky v PC?
Nastavení Disku Google pro počítače
  1. Na počítači si stáhněte a nainstalujte Disk Google pro počítače.
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Vyberte složky nebo fotky, které chcete zálohovat. Zálohovat do Fotek Google.
  4. Vyberte Hotovo. Uložit.

Když to vezmeme v úvahu, jaký disk na zálohování fotek?

rozhodně 3,5ku interní disk + box. Na zálohování jsou často doporučovány disky WD Red určené do NASů, které by měly být robustnější a i déle vydržet.
Jak zálohovat fotky na iphone?
Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno].
  2. Klepněte na iCloud.
  3. Klepněte na Fotky a zapněte Fotky na iCloudu.

Související článek

Jak smazat fotky na iphone?

Otevřete aplikaci Fotografie a klepněte na panel Alba, klepněte na album Nedávno odstraněné a poté klepnutím na položku Vybrat trvale odstraňte fotografie a videa.

A jak archivovat data?

Klidně ale můžete koupit nebo použít starší interní disk a vložit jej do speciálních boxů s řadičem SATA/USB nebo mít takových disků více a pak zvolit dokovací stanici, do níž se HDD dají jednoduše zasouvat. Alternativou jsou speciální servery či NASy, ty se ale hodí spíš pro zálohu než archivaci.
Následně, jak dlouho vydrží data na ssd?
Pokud necháme naše SSD pro 40°C pracovní prostředí v místnosti o teplotě 30 °C, pak by mělo vydržet s neporušenými daty asi jeden rok a ze zvyšující se teplotou se výdrž rapidně zkracuje. Překvapivé také je, že běžná spotřebitelská SSD na tom jsou v tomto ohledu podstatně lépe než podnikové modely.

Následně, proč si zálohovat data?

Odpověď je nasnadě již z předchozího článku Zálohování dat: Proto, aby byla vaše data v bezpečí. Mezi časté důvody ztráty dat patří například neopatrné potvrzení operace (mazání, formátování), poškození paměťového média (poškrábání DVD, pád notebooku), napadení virem či ztráta zařízení (krádež notebooku).
Jak zálohovat data na externí disk?
Jak zálohovat?
  1. Spusťte program.
  2. Vyberte úložiště pro zálohu.
  3. Vyberte si diskové oddíly (C:, D:
  4. Spusťte zálohování.
  5. Jakmile zálohování skončí, uložte diskové úložiště se zálohou na bezpečné místo (samozřejmě pokud je to možné).
  6. Vytvořte si disk pro opravu systému (disk CD/DVD nebo vyměnitelný disk USB).

Někdo se také může ptát, kam zálohovat fotky a videa?

Nejoblíbenější jsou v současné době vzdálené servery, kterým se říká také cloudy. Mezi ně patří třeba jablečný iCloud, mimo něj pak třeba řešení od Googlu v podobě Google Fotek či Google Disku, dále pak třeba Dropbox či OneDrive.

By Hein Holecek

Similar articles

  • Jak stáhnout fotky ze Samsung Cloud?

    Pokud chcete stáhnout data, máte dvě možnosti. Moje data si můžete stáhnout do telefonu prostřednictvím cloudové aplikace. V aplikaci Galerie můžete stahovat obsah z cloudu.

  • Jak dostat fotky z iCloudu?

    Abyste své fotografie vůbec viděli, musíte zvládnout kouzlo nastavení celého iCloudu - v každém případě zkuste v nastavení iPhonu vypnout a zapnout posuvník Fotky na iCloudu a zároveň si pohrajte s možnostmi Optimalizovat úložiště iPhonu a Stahovat a uchovávat.

  • Jak tisknout fotky 10x15?

    Pokud máte určitou velikost fotopapíru, stačí ji nastavit a ponechat jeden sloupec a jeden řádek. Pokud fotografie přetáhnete do prostředního pole, můžete je vytisknout, uložit do formátu PDF nebo si objednat tisk v profesionální kvalitě.

  • Jak upravit DPI fotky?

    Pokud není lepší upravit rozlišení fotografie před tiskem tak, aby se co nejvíce blížilo ideální hodnotě 300 dpi, mohu doporučit, abyste se příliš netrápili. Nastavením velikosti papíru v ovladačích odešlete fotografii do tiskárny v původním rozlišení.

  • Jak uvolnit místo na Google fotky?
  • Jak poslat RAW fotky?
  • Jak psát web bezpecne barvy?
  • Jak prenest fotky z iPhone do Androidu?
Jak si uchovat hesla? :: Jak uchovávat digitální fotografie?
Užitečné odkazy