Domovská stránka > J > Jak Resetovat Simika V The Sims 3?

Jak resetovat Simika v The Sims 3?

resetSim [jméno] [příjmení]

Pokud se náhodou stane, že se Simík „zasekne“ při interakci nebo někde ve městě, případně se něco zasekne v něm, použijte tento cheat. Nové zobrazení Simíka může chvíli trvat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak resetovat cache?

Existuje prohlížeč s názvem chrome. Pokud chcete otevřít dialogové okno Vymazat data o prohlížení, klikněte na toto tlačítko. V nabídce časového období vyberte možnost Od počátku času, poté zaškrtněte obrázky a soubory a vymažte data.

Lidé se také ptají, jak změnit jméno v the sims 4?

Simíkovská zájmena je v The Sims 4 možné změnit v nástroji Vytvořit Simíka. Uděláte to kliknutím na text: „Hello, my name is...". Následně uvidíte rozbalovací nabídku vedle polí pro zadání jména. Na výběr budete mít „they/them", „she/her", „he/him" nebo „Custom Pronouns" (vybrat vlastní).
Pokud jde o toto, jak zmenit jméno v the sims 3?
resetSim [jméno] [příjmení]

Pokud se náhodou stane, že se Simík „zasekne" při interakci nebo někde ve městě, případně se něco zasekne v něm, použijte tento cheat. Nové zobrazení Simíka může chvíli trvat.

Můžete se také zeptat, jak cheatovat v the sims 3?

Stiskněte ve hře kombinaci kláves [Ctrl] + [Shift] + C pro otevření cheatovací konzole. Potom napište některý z následujících kódů a stiskněte [Enter] pro aktivaci funkce tohoto cheatu.
...
  1. změnit vlastnosti tohoto simíka.
  2. spustit u něj stárnutí
  3. přidat ho k vaší aktivní rodině (pokud je to cizí simík)
Jak změnit roční období v The Sims 4?
Nabídka možností umožňuje přizpůsobit délku ročních období a průběh počasí. Klikněte na nabídku možností, následně vyberte nastavení hry a nakonec záložku Roční období.

Související článek

Jak nainstalovat Sims 4 zdarma?

Díky našim přátelům ze společnosti Origin si můžete zahrát The Sims 4 zdarma. The Sims 4 si můžete stáhnout a hrát 48 hodin. Herní čas The Sims 4 bude do knihovny přidán 23. září.

Jak dostat Simika do hrave nalady?

Jedním z nejlepších (a nejobvyklejších) způsobů, jak dostat Simíky do nálady, je sprchování. Pomocí sprchy můžete Simíky nabít energií, inspirovat je, a dokonce je dostat do flirtovní nálady. Zábavný tip: jelikož většina kariér vyžaduje soustředění, pořiďte si počítač a nechte svého Simíka prohlížet Simpedii.
Jak zapnout cheaty na ps4?
Chcete-li povolit cheaty, napište „testingcheats true" a pak pokračujte dalšími cheaty! Zavřete cheatovací konzoli opětovným stisknutím všech čtyř spouští (pokud používáte klávesnici a myš, stačí stisknout klávesu ESC). Kromě toho mohou některé cheaty vyžadovat, abyste na některé Simíky nebo objekty klikli se Shiftem.

A další otázka, jak posouvat věci v the sims 4?

Máte-li cheat aktivní, můžete použít kombinaci kláves, která umožňuje vertikální pohyb předmětů, které jinak tuto vlastnost nemají, směrem nahoru i dolu.
  1. Jak na to.
  2. Aktivujte cheat bb.moveobjects.
  3. Směr nahoru.
  4. stiskněte a držte Ctrl a opakovaně klikejte na písmenko í
  5. Směr dolů
A další otázka, jak získat kraví rostlinu v the sims 4?
Roubováním Hledíku a Dračího ovoce vznikne bobule Kraví rostliny. V současné době je ve hře chyba. Po naroubování Hledíku a Dračího ovoce se ukazuje Brusinka. Na keři však vyroste bobule Kraví rostliny.

Jak odstranit Simika ze hry?

V levém dolním rohu si vyberete simíka, kterého chcete smazat a kliknete na křížek. Simík je odstraněn. Klikem na křížek vypnete Úpravu domácností. Na mapě je vidět, že v domácnosti je o simíka méně.

By Alvan Banecker

Similar articles

Jak funguje LED tisk? :: Jak zmenit vzhled v The Sims 4?
Užitečné odkazy