Domovská stránka > J > Jak Vypípat Zvuk?

Jak Vypípat zvuk?

Jednoduchý způsob, jak překryt nežádoucí audio obsah ve videu, je aplikace Beep – Censor videos easily. Aplikace je poměrně jednoduchá, vložíte video z galerie, pustíte a pak přidržením prstu na displeji označujete místa, která se mají „vypípat“.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit zvuk klávesnice?

Zvuky klávesnice a jejich intenzitu lze nastavit pomocí Gboard. Virtuální klávesnice se používá pro jazyky a psaní. Přejděte do části Klávesy a vyberte požadovanou možnost.

A další otázka, jak udělat z videa zvuk iphone?

Chcete-li extrahovat zvuk z videa pomocí aplikace Amerigo, stačí aplikaci otevřít, stiskněte a podržte video ze kterého chceme video extrahovat. V nabídce, která se zobrazí, vybereme možnost Převést na zvuk MP3.
Jak sestříhat zvukový záznam?
Chcete si sestříhat hudební skladbu nebo zvukový záznam rozhovoru, vytvořit vyzvánění, upravit hlasitost či si jinak pohrát se zvukem? Pak sáhněte po těch nejlepších programech.
...
Kapitoly článku:
  1. Úvod.
  2. Audacity.
  3. Goldwave.
  4. mp3DirectCut.
  5. Wave Editor.
  6. Nero WaveEditor.
  7. Adobe Audition CC.

Když to vezmeme v úvahu, jak vložit hudbu do videa na mobilu?

Spusťte aplikaci YouTube . Nahrát video. Vyberte soubor, který chcete nahrát, a klepněte na tlačítko DALŠÍ. ​Pokud stránku nahrávání opustíte před dokončením úprav nastavení, video se uloží jako koncept na stránce Obsah.
Můžete se také zeptat, jak přidat efekty do videa?
Po přidání videí do časové osy otevřete záložku Filters a klikněte na video efekt, který si přejete použít. Na obrazovce náhledu vpravo se zobrazí, jak bude efekt vypadat. Jakmile se pro některý z efektů rozhodnete, přetáhněte jej na klip v časové ose.

Související článek

Který z konektoru standardně přenáší kromě obrazů i zvuk?

Obraz a zvuk ve vysokém rozlišení lze přenášet na počítačové monitory, externí monitory, televizory, a dokonce i na přehrávače DVD a Blu-ray.

Následně, jak synchronizovat účet?

Ruční synchronizace účtu
  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Informace o telefonu Účet Google. Synchronizace účtu. Pokud v telefonu máte více než jeden účet, klepněte na ten, který chcete synchronizovat.
  3. Klepněte na ikonu možností Synchronizovat.
Co je to synchronizace Google?
Pokud Google kontakty synchronizujete se svým mobilním telefonem, kontakty se automaticky přenesou i do adresáře v mobilu (na konci článku najdete nápovědu pro zapnutí synchronizace v iOS a v Androidu).

Co znamená synchronizace Gmail?

Data můžete zálohovat na server Google a synchronizovat je s účtem Google. V závislosti na typech obsahu lze zálohovat a synchronizovat několika způsoby. Pokud chcete přenášet data ze starého zařízení do nového, nastavte zálohu na starém zařízení a synchronizujte s účtem Google na novém zařízení.
Jak přidat zvuk?
Přidání zvuku z počítače
  1. Vyberte Vložení > Zvuk.
  2. Vyberte Zvuk v mém počítači.
  3. V dialogovém okně Vložit zvuk vyberte zvukový soubor, který chcete přidat.
  4. Vyberte Vložit.

Jak pridat hudbu?

Stačí se přihlásit do Studia YouTube, v levé nabídce kliknout na Obsah a poté vybrat video, ke kterému chcete přidat hudbu. Klikněte na možnost Editor a poté pomocí filtrů najděte novou zvukovou stopu v řádku zvuku. Když najdete správnou zvukovou stopu, můžete ji kliknutím na Přidat přidat do videa na YouTube.

By Josepha

Similar articles

Jak nainstalovat Google disk do počítače? :: Jak spojit audio a video?
Užitečné odkazy