Domovská stránka > J > Jak Nastavit Carplay V Iphone?

Jak nastavit CarPlay v iPhone?

Pokud auto podporuje CarPlay jen bezdrátově, stiskněte a podržíte tlačítko hlasového ovládání na volantu. Autorádio musí být v režimu bezdrátového nebo Bluetooth připojení. Pak na iPhonu přejděte do Nastavení > Obecné > CarPlay a vyberte své auto.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Následně, jak spárovat sluchátka iphone?

Na iPhonu přejděte do Nastavení > Bluetooth a zkontrolujte, zda je Bluetooth zapnutý. Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Sluchadla. Zavřete kryty baterií na sluchadlech. Když se jejich názvy objeví v seznamu „MFi sluchadla" (může to trvat i celou minutu), klepněte na ně a spárujte je podle pokynů, které se zobrazí.
Když to vezmeme v úvahu, jak prehrat hudbu z iphone v autě?
Pokud je auto vybavené Bluetooth, spárujte ho s iPhonem. Když má auto USB port, můžete iPhone připojit kabelem Lightning. Pokud máte zařízení s Androidem a předplatné Apple Music, připojte zařízení k autu a pouštějte si zvukový obsah přes Android Auto.

Jak se připojit k autu?

Párování z auta
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Připojená zařízení.
  3. Nechte tuto obrazovku otevřenou.
  4. V seznamu zařízení v autě vyberte název telefonu.
  5. Pokud k tomu budete vyzváni, potvrďte, že se kódy PIN na obrazovce v autě a v telefonu shodují.
Jak povolit Apple CarPlay?
Pokud vaše auto podporuje bezdrátové CarPlay, stiskněte a podržte tlačítko hlasového ovládání na volantu, tím CarPlay nastavíte. Nebo auto přepněte do režimu bezdrátového nebo Bluetooth spárování. Na iPhonu potom přejděte do Nastavení > Obecné > CarPlay > Auta k dispozici a zvolte svoje auto.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

A jak aktivovat carplay v telefonu?

Po připojení kabelem se telefon automaticky zeptá, zdali chcete používat službu CarPlay. A pokud ji potvrdíte, zrcadlení automaticky započne.
A další otázka, jak spárovat sluchátka?
U většiny stačí podržet ovládací tlačítko (bývá jediné) na obou sluchátkách a čekat, než na nich začne blikat světýlko nebo se ozve anglický hlas. 4. Počkejte, než se vám v Bluetooth menu smartphonu objeví v seznamu „Dostupná zařízení" vaše sluchátka.

Někdo se také může ptát, jak zvýšit hlasitost na airpods?

Chcete-li přeskočit dopředu, stiskněte tlakový snímač dvakrát. Jestli chcete přeskočit dozadu, stiskněte tlakový snímač třikrát. Hlasitost zvýšíte nebo snížíte vyslovením „Hey Siri" a příkazem jako „Zesil hlasitost" nebo „sniž hlasitost".
Jak najit Ignorovane zařízení iPhone?
V tomto případě přejděte do Nastavení -> Bluetooth, kde klepněte na ikonu i v kroužku vedle konkrétního zařízení. Pak už jen stačí, abyste klepnuli na možnost Ignorovat, a poté akci potvrďte klepnutím na Ignorovat zařízení. Poté zařízení převeďte do párovacího módu a na iPhonu se k němu znova připojte.

Následně, jak prehrat hudbu přes bluetooth v autě?

Přes Bluetooth receiver

Jen budete muset auto "zchytřit" externím Bluetooth receiverem alias přijímačem. Ten propojíte přes jack do auta a hudbu pak z telefonu posíláte bezdrátově. Redukci z USB-C na jack shánět nemusíte a telefon můžete nabíjet ze zdířky zapalovače.

By Ng Eversley

Similar articles

Jak synchronizovat Apple? :: Jak dostat SMS do nového telefonu?
Užitečné odkazy